İsmet AKTAŞ

İsmet AKTAŞ


TÜYAP ve Fuarlar!…

15 Mayıs 2022 - 10:14

Samsun’da hâlihazırda yapmış olduğu Fuarlarla Samsun Ekonomisine katkısı inkâr edilmeyecek ölçü de olan TÜYAP FUARCILIK…
Yine son olarak 12-15 Mayıs Tarihleri arasın da  Samsun İnşaat Fuarı ile kapılarını iş dünyasına  ve ziyaretçilerine açmış ve 15 Mayıs Pazar günü misafirlerine  veda edecek.
Her zaman yazdığımız ve anlattığımız gibi şehrimize katmış olduğu değerlerden dolayı müteşekkiriz.
Buraya kadar süper lokomotif olma yolunda Samsun için emin adımlarla hedefine koşuyor yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz.
Fakat anlaşılmayan konu Samsun İnşaat Fuarı 12-15 Mayıs tarihleri arasında yerelde SAMSUN’da yapılmasına rağmen yerel medyada tam anlamı ile tanıtılamadı daha doğrusu yerel medya pas geçildi.
NEDEN?
Dünyada ve Türkiye’de  olduğu gibi yerelde de organizasyonu yapılan Fuarlar yerel medyayı tercih ederler ve haberlerini tanıtımını yerelde planlı olarak hayata geçirirler.
Samsun TÜYAP İnşaat BU SEFER yerelde Fuarı yaparken bir konuyu atladığına inanıyorum YEREL MEDYAYI…
Organizasyonu kim yaptı ise  tam tersini hayata geçirerek ulusal yayın yapan internet siteleri ve yazılı medyayı  neden ve niçin tercih etmiştir anlaşılır gibi değil.
Sadece saygı duyuyoruz anlayış farkı alkışlıyoruz!...
Samsun ekonomisine yapmış olduğu katkıyı asla inkâr edemeyiz  etmiyoruz, eden de yok zaten, sadece yerel anlamda tanıtımı iletişimi teknik olarak uygulama ve planlamayı hesaplayamadılar diye düşünenlerdeniz hepsi bu.
Ayrıca;
İstanbul’da hâlihazırda yapılmakta olan SAMSUN TANITIM GÜNLERİ ile aynı tarihe, aynı saate, aynı aya, aynı güne getirilmesi doğal olarak Samsun TÜYAP İnşaat Fuarına ilgiyi doğal olarak  sönük bıraktı.
Hâlbuki İstanbul’da aylar önce anonsları yapılan Samsun tanıtım günleri ile aynı tarihe gelmesi hiç mi aklınıza gelmedi.
Demek ki dersinizi tam çalışmamışsınız!…
Yine de Samsun’umuza vermiş olduğunuz katkılardan dolayı TÜYAP FUARÇILIĞ’A Teşekkür Ederiz.
Saygılarımla

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum