İsmet AKTAŞ

İsmet AKTAŞ


Sağlam'dan İnciler…

18 Aralık 2020 - 16:42 - Güncelleme: 19 Aralık 2020 - 15:33

Şampiyonluk parolası ile TFF 1.Lige başlayan Samsunspor 14 hafta sonunda 24 puan topladı.
Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Takıma kesilen cezalar ve son durumla ilgili açıklamalar yaptı.
Samsunspor son haftalarda oynamış olduğu Futbol ve almış olduğu sonuçlarla adeta saç baş yoldurmuştu!
Samsunspor iç saha maçında Menemenspor ile 1-1 dış saha maçında Bursaspor’a 3-0 mağlup olması artık bardağı taşırmıştı.
Nihayetinde dış sahada oynanan ve alınan 3-1’lik Balıkesirspor galibiyeti fırtına öncesi sesliğe bıraktı biraz olsun sular duruldu!...
Başkan Yüksel Yıldırım hasta yatağından Bursaspor maçından sonra yapmış olduğu açıklamalar ve Futbolculara verilecek ceza ile ilgili zehir zemberek beyanatları kamuoyunda takdir görmüştü...
Samsunspor’un Bursaspor önünde alınan 3-0’lık mağlubiyet, Samsun kamuoyunu olduğu gibi Sayın Başkan Yıldırımda şaşırtmıştı.
Hiç bir  Futbolcunun beş kuruş alacağı olmamasına rağmen ve bu kadar varlık  içerisinde alınan ve kabul edilemeyecek bu sonuç adeta Başkan Yüksel Yıldırımı da çıldırttı.
Ve sonuç olarak Futbolculara 30 bin TL. ceza kesildi.
Başkan Yıldırım’ın bu kararı doğru haklı idi.
Fakat; Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yapmış olduğu basın açıklamışında Futbolcularının kesinlikle cezayı hak etmediğini belirterek adeta meydan okurcasına beyanatları kamuoyunda hayretle karşılandı.
Sağlam neden ve niçin böyle bir beyanat vermiştir?
Veya Futbolcuları adeta koruma çabası içerisinde olması da kafaları karıştırmıştır!
Ayrıca Sağlam’ın unuttuğu bir şey daha var?
Sen Teknik Direktörsün, yani Samsunspor’un Başkanı değilsin ki Futbolculara verilecek veya verilmeyecek cezayı sen belirleyemezsin!
Herkes haddini bilmesi gerekir.
Sağlama sormak isterim?
Samsunspor’un son haftalarda oynamış olduğu ve almış olduğu sonuçlardan memnunmusun?
Anlaşılır gibi değilsin HOCAM…
Nasıl ki galibiyete prim veriliyorsa, tabii ki mağlubiyet de cezasız kalmamalı.
Hem de böyle aciz  ve kısır futbola ve mağlubiyete haklı olarak Başkanın futbolculara ceza vermesi kadar doğal bir şey olamaz!...
Unutmayalım, Samsunspor’un tek yetkilisi ve patronu Sayın Yüksel Yıldırım’dır…
Tekrar tekrar hatırlatmaya gerek var mı hocam!...
Ayrıca takım iyi olduğu zaman nasıl ki hoca ön plana çıkıyor ise takım kötü olduğu zamanda da hoca ve takım konuşulacak değil mi?
Sonuç olarak Samsunspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın futbolculara takımın sahibi ve tek yetkilisi olan Sayın Yüksel Yıldırım’ın vermiş olduğu 30’ar bin TL. ceza kararına sadece saygı duymaktan başka yapacak bir şeyi olmaması gerekir.

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Samsunspor’da herkes konumunu ve yerini bilmesi gerekir. Başkan Futbolculara ceza vermiştir ve artık o konu kapanmıştır.
Herkes işine bakacaktır Nokta….
Hatta Hocanın ceza konusunda beyanat vermesi veya açıklama yapması da uygun değildir. Ayrıca Sağlam’ın verilen cezalardan dolayı bilgim yoktur olmaması gerekir diye yapmış olduğu açıklamalar toplumda da karşılık görmemiştir.
İşin Özü;
Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Samsunspor’da her kim olursa olsun ağzından çıkacak cümlelere dikkat etmelidir.
Neden;
Rakipler seri galibiyetlerine devam ederken, atı olan Üsküdar’ı geçmeden Samsunspor bu ve buna benzer boş işlerle uğraşmamalıdır.
Teknik Patron Sayın Sağlam’a bir tavsiyem daha var. Samsunspor gibi önemli bir konuda basın toplantısını Cuma saatine getirmen bence hiç hoş değildi. Bu konuya bundan sonra da dikkat edeceğinizi düşünüyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum