Togar Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin bayramını kutladı.

TOGAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI  Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin bayramını kutlad

Togar Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin bayramını kutladı.
03 Ekim 2014 - 18:41

TOGAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI 


Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve hemşerilerinin bayramını kutladı.

Bayramların birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ”Bayramlar toplumsal değerlerin en güzel şekilde yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği, yardımlaşmanın arttığı manevi günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da en güzel şekilde ifade etmektedir. Bu ve bunun gibi anlamlı ve özel günlerde eş, dost, akraba ve yaşlılar ile ihtiyaç sahiplerini ziyaret ederek Kurban Bayramı ruhuna uygun yaşamalıyız. Ülkemizin ve tüm hemşerilerimin birlik ve beraberliğinin en güzel şekilde sergilendiği mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimler kutlar, bayramın ülkemize ve tüm insanlık alemine barış, huzur ve refah getirmesini temenni eder, aileniz ve tüm sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve esenlik dolu nice bayramlar geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Belediyemizde bayramlaşma programımız bayramın ikinci günü saat 13.00’da Tekkeköy meydanında kaymakamlığımız ile ortaklaşa yapacağız. Bayramlaşma programımıza da tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum