VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İN "KURBAN BAYRAMI" KUTLAMA MESAJI

Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum

VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İN "KURBAN BAYRAMI" KUTLAMA MESAJI
03 Ekim 2014 - 11:55
Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.

VALİ İBRAHİM ŞAHİN’İN “KURBAN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

Sevgili Samsunlu Hemşehrilerim;

Milletçe; barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle yaşamanın huzuruyla, içerisinde pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramına siz değerli Samsunlu vatandaşlarımızla ilk defa birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.

Bayramlar; dini ve milli hisleri coşturan, sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik; yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı, toplumsal hayatı canlandıran müstesna zaman dilimleridir.

Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, gazilerimizi, şehit yakınlarımızı, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli; fakir ve muhtaç olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Samsunlu hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum