Bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.

Murzioğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının hoşgörün

Bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi.
03 Ekim 2014 - 13:10
Murzioğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

Samsun TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının hoşgörünün ve kardeşliğin zirveleştiği, milletçe birlik ve beraberliğin dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir Kurban Bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek, bayramın mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Başkan Murzioğlu, “Bir kez daha mübarek Kurban Bayramı'nı idrak etmenin sevincini, mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Çünkü bayramlar bunun için vardır” dedi.

Bayramın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diledi

Ülkemizin zorluklarının birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek dayanışma içerisinde aşılabileceğini ifade eden Başkan Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Hepimiz birbirimizi sevgi ile kucaklayarak, ülkemizin uygarlık yolunda mutlaka ulaşacağı parlak ve mutlu geleceğe güvenle bakmalıyız. Ayrıca, bayram vesilesi ile mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin, Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kâbe’de, Arafat'ta, Müzdelife'de yaptıkları duaları makbul eylesin. Ayrıca, bu vesile ile dünyanın her yerinde, acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam âlemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”

Not: Odamızın bayramlaşma töreni, 5 Ekim 2014 Pazar (bayramın ikinci günü) saat 13.30-15.00 saatleri arasında Hizmet Binamızda yapılacaktır

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum