Reklam
Reklam
Reklam

Müzisyen KBB Doktorlarından Enstrümantal 23 Nisan Şarkısı

Dünyayı etkisi alan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınının Türkiye’de kontrol altına alınması için olağanüstü bir çaba gösteren hekimler, sağlık hizmetlerinde 24 saat çalışarak yaptıkları fedakârlığın yanı sıra sanatsal çalışmaları ile topluma moral veriyor.

Reklam
23 Nisan 2020 - 19:21
Reklam
Türkiye’nin farklı şehirlerinde görev yapan, korona virüsünün teşhis ve tedavisinde canlarını ortaya koyarak toplum sağlığını korumaya çalışan kulak burun boğaz (KBB) uzmanları, seslendirip sosyal medyada yayınladıkları enstrümantal 23 Nisan şarkısı ile büyük ilgi topladı. İzmir’de görev yapan KBB uzmanları Dr. Arif Közen ile Dr. Ali Oğuz Demir’in yanı sıra Samsun’daki KBB Uzmanı Dr. Fatih Sönmez, evlerinde kamera karşısına geçerek 23 Nisan şarkısını seslendirdi.
Tüm Çocukların Bayramını Kutluyoruz
Dr. Közen’in elektro gitar, Dr. Demir’in keman ve Dr. Sönmez’in klarneti ile eşlik ettiği 23 Nisan şarkısı video klip haline getirilerek sosyal medyada yayınlandı. WhatsApp grupları üzerindeki paylaşımlarla on binlerce kişiye ulaşan doktorların 23 Nisan videosu çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Yoğun çalışma temposundan arta kalan zamanlarda stres atmak için müzikle ilgilendiklerini belirten doktorlar, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamak ve sağlıklarını korumak için evlerinde kalan çocuklarımıza moral vermek için böyle bir video hazırladık. Paylaşımımızın gördüğü ilgi, aldığımız pozitif yorumlar bizi çok mutlu etti. Tüm Türkiye’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum