100.Yılda Bürokratlar

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, günümüz bürokratları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

100.Yılda Bürokratlar
23 Nisan 2020 - 21:39
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, "Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?" diyen bir annenin videosunu paylaşarak, "Geber" diye yanıt verdi. Gelen tepkiler sonrası Bakanlıktan, "Biz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak, tüm vatandaşlarımızın huzur, barış ve refah içerisinde, birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam ederek bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğiz. Söz konusu şahıs, olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır" denildi.
Tüm sağlık çalışanlarımız koronavirüs belasını defetmek için gece gündüz büyük fedakârlıklarla mücadele ederken, tüm dünya onları ayakta alkışlarken Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, "Normalde sağlıkçılarımızın bize getirdiği yük olmasaydı, bugün belki de geri dönüşü konuşuyor olacaktık. Bu gerçekten zor oldu" sözlerine duyulan tepki sonrasında "sözlerim yanlış anlaşıldı, kötü bir amacım yoktu, 'eksikliklerimizi nasıl gidebiliriz' şeklinde düşündüm, yaptığım açıklamanın yanlış anlaşılmasından dolayı tüm hekimlerden ve sağlık çalışanlarından özür dilerim" dediği söylendi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kendi resmi twitter hesabından yaptığı ve Antalya Valiliği twitter hesabından da retweetlenen paylaşımında, "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 'Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yetim Aile Programı' kapsamında yapılan 550 TL’lik yardım, 650 TL’ye yükseltilmiştir.
Vatandaşlarımız adına, Sn. Cumhurbaşkanımız @RTErdoğan ve Sn. Bakanımız @ZehraZumrutS’a teşekkür ederiz" yazdı.
Vali'nin paylaşımının altına yorum yapan bir vatandaş ise, “Beğendik Twitti, maşallah çok yapmışlar. Bu rakamlar karın doyurmak için değil, vatandaşın çenesini kapatmak içindir. Yazık, şu mazlum, koyun gibi milletin duasını almayı bilmiyorsunuz. Ama mahşer günü var, mahşer...” diye yazdı.
Vatandaşın yorumuna tepki gösteren Vali ise twitterden vatandaşa, “Seni kimliksiz yumurta kafa” diye yazdı.
Bugün 23 Nisan 2020. Vatanımızı işgal eden emperyalistler ile uşaklarına karşı verdiğimiz şanlı İstiklâl Mücadelemizin kararlarının alındığı, açılış gününün milletimizin ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza hediye edildiği, Başkanlık Kürsüsünün duvarında hâlâ "Egemenlik; Kayıtsız Şartsız Milletindir" yazan TBMM'nin açılışının 100.yılı.
Bu yılda, aslî görevi vatandaşa hizmet etmek olan, devletin vazgeçilmez ana unsuru olan millete, bu şekilde davranma hak ve salahiyetini bu bürokratlar nereden buluyor?
Son olarak bugün mübarek Ramazan ayının başlangıcı. Ümmeti Muhammed'in ve insanlığın kurtuluşuna vesile olur İnşallah.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum