Dezavantajlı Çocukların Felekten Bir Gecesi…

Fatsa İlçe Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü sosyo-ekonomik destek sağladığı, koruyucu ailelere, engelli olup evde bakım hizmeti geren çocuklara, suça sürüklenen çocuklara, şehit ailelerinin çocuklarına yönelik yılbaşı eğlencesi düzenlendi.

Dezavantajlı Çocukların Felekten Bir Gecesi…
24 Aralık 2021 - 13:41
Fatsa Kaymakamlığı ve Fatsa Belediyesi ile Belediye Sosyal Tesislerde organize edilen ortaklaşa organize edilen yılbaşı eğlencesinde programa katılım sağlayan tüm çocuklar doyasıya eğlendi.  Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekibi tekerlekli sandalye ile eğlenceye katılan Elanur Parıldar isimli kız çocuğu ile dans etmesi herkesi duygulandırdı.
Programda hep birlikte yeni yıl pastası kesen çocuklar yerel sanatçı Asuman Şirin’in slov ve hareketli şarkıları ile dakikalarca eğlendiler.
Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları İlker Taze ve İbrahim Çapkın masal kahramanı Mikie Mouse karakterleri çocukları eğlendirdiler.
Düzenlenen geceye Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan. Tğm. Yusuf Ünsal, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Ali Murat Mahmat da katıldılar.
Rehabilitasyona İhtiyacı Olan Çocuklarımızla Doyasıya Eğlendik
Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Mehmet Ekici asıl işlerinin sosyal hizmet yapmak olduğunu belirterek, “Sosyal yardım verdiğimiz desteklediğimiz ailelere rehabilitasyon ve moral gecesi olsun istedik. Bu akşam 72 tane ailemiz bu eğlencemize katıldı. Sosyal ekonomik destek verdiğimiz ailelerimiz, koruyucu ailelerimiz, engelli evde bakım hizmeti verdiğimiz çocuklarımız ve suça sürüklenen çocuklarımız var. En fazla rehabilitasyona ihtiyacı olan çocuklarımız burada, ailelerimiz burada. 208 kişiyi ağırladık. Çok mutluyuz çok gururluyuz çünkü ailelerimizi ziyaret ettiğimizde gözlerindeki mutluluğu parıltıyı ışığı görmek bizleri ileriye dönük daha da heyecanlandırıyor. Bizlere büyük bir umuda sevk ediyor. Bu da yaptığımız işin verdiğimiz emeğin bir nebze semeresini almış gibi oluyoruz” dedi. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum