Başkan Demir'den 23 NİSAN Turu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Marşlar ve şarkılar eşliğinde şehrin caddelerini otobüsle dolaşan Başkan Demir, çocuklara el sallayarak bayramlarını kutladı.

Başkan Demir'den 23 NİSAN Turu
23 Nisan 2020 - 18:30
Koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında uygulanan 'Sokağa Çıkma Yasağı' nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 100'üncü Yıl Dönümü, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinlikte, bayraklar ve balonlarla süslenen Büyükşehir Belediyesi'ne ait üstü açık otobüse binen Başkan Mustafa Demir, marşlar ve şarkılar eşliğinde cadde cadde dolaşarak başta çocukların olmak üzere Samsunlular'ın bayramını kutladı.
Balkonlardan Taşan Coşku
İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ile Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’nın da yer aldığı etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Demir, çocuklara balon ve oyuncak hediye etti.  23 Nisan coşkusunu evlerinin balkonlarını süsleyerek yaşayan Samsunlular ise etkinliğe alkış tutup Türk bayraklarını sallayarak destek verdi.
Bayram Sevincini Birlikte Yaşadık
Başkan Mustafa Demir, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı otobüsle düzenlediğimiz etkinlikte marşlar ve şarkılarla kutladık. Evlerinin pencereleri ve balkonlarında tüm Samsunlular, bayram sevincini hep birlikte yaşadık. Koronavirüs salgınından dolayı burukluk yaşadığımız bugünde balkonlarından coşkumuza ortak olan vatandaşlarımıza teşekkür eder, çocuklarımızın bayramını bir kez daha kutlarım" açıklamasında bulundu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum