MHP İlkadım İlçe 7. Olağan Kongre 19 Mayıs'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, teşkilatın kongre takvimine dair önemli açıklamalarda bulundu.

MHP İlkadım İlçe 7. Olağan Kongre 19 Mayıs'ta
04 Mayıs 2026 - 21:14
MHP Genel Merkezi tarafından ilan edilen 15. Olağan Büyük Kurultay süreci kapsamında, Samsun’da ilk kongre heyecanı İlkadım ilçesinde yaşanacak.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin 15. Olağan Büyük Kurultayı için geri sayım devam ederken, yerel teşkilatlarda kongre maratonu başlıyor. MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, ilçe kongresinin Samsun ve Türkiye tarihi için büyük önem taşıyan 19 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini müjdeledi.
19 Mayıs Bir Başlangıçtır
Kongre tarihinin sembolik önemine vurgu yapan İlçe Başkanı Yavuz Anuk, "19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hedefine varan yolda attığı ilk adımdır. Biz de fikir ve karar sahibi liderimizin izinde, bu tarihi adımın atıldığı İlkadım ilçemizde, aynı ruhla kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu bir başlangıçtır, tazelenmedir" ifadelerini kullandı.
Kongre Detayları: Ömer Halisdemir Salonu’nda
MHP İlkadım 7. Olağan Kongresi, 19 Mayıs 2026 tarihinde, şehit kahramanımız Ömer Halisdemir'in adını taşıyan Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda yapılacak. Saat 12:00'de başlayacak olan genel kurulda, delegeler sandık başına giderek yeni dönem yönetimini belirleyecek.
Kongre Takvimi İşliyor
Genel merkezin 7 Mart 2027 olarak belirlediği Büyük Kurultay öncesinde, 7 Mayıs 2026 itibarıyla Türkiye genelinde il ve ilçe kongre süreçleri hız kazanmış durumda. Samsun’da "İlk Meşale" olarak görülen İlkadım kongresinin, tüm il genelindeki sürece heyecan katması bekleniyor. Yavuz Anuk, tüm partilileri ve Samsun vatandaşları davet etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
21 Yıl Sonra Galatasaray'a Şampiyonluk Yolunda Samsunspor'dan Ağır Darbe 4-1
21 Yıl Sonra Galatasaray’a Şampiyonluk Yolunda Samsunspor'dan...
TESKOMB'dan Samsun'da Dev Buluşma
TESKOMB'dan Samsun'da Dev Buluşma