Bu Performansa Rağmen Sonuç İyi
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 1-1’lik eşitlikle sona eren Corendon Alanyaspor müsabakası sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayıp açıklamalarda bulundu.
24 Kasım 2024 - 20:04
Soyunma Odasında Daha Agresif Olmayı Konuştuk
İlk yarı sona erdiğinde soyunma odasında oyuncularımla daha fazla agresif bir şekilde baskı yapmamız ve savunmada daha sağlam durmamız gerektiğini konuştuk. Ancak ikinci yarı başlar başlamaz, 2 dakika içinde gol yedik. Bu elbette ki planlarımızı bozdu.
Sonuç Önemliydi
Oyun olarak genel anlamda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Ama böyle bir oyundan sonra kazanamıyorsak, kaybetmememiz çok çok önemliydi. Sonucun kesinlikle iyi olduğunu düşünüyorum.
Analiz ve Bodrum Karşılaşması
Bu oyunun analiz kısmını yapacağız. Toplantılar düzenleyip futbolcularımızla konuşacağız. Umarım Bodrum FK karşılaşmasında çok daha iyi bir performans sergileriz ve istediğimiz sonucu alırız ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUMLAR