Bu da bize bir bayram hediyesidir.

Engelli Vatandaşımıza Bayram Hediyesi Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, mahalle gezileri sırasında Döngelyatak Mahallesinde tanıştığı ve yürüme engelli olan Nazım Süylü isimli vatandaş

Bu da bize bir bayram hediyesidir.
03 Ekim 2014 - 13:10
Engelli Vatandaşımıza Bayram Hediyesi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, mahalle gezileri sırasında Döngelyatak Mahallesinde tanıştığı ve yürüme engelli olan Nazım Süylü isimli vatandaşımıza verdiği akülü sandalye sözünü yerine getirdi.

Başkan Mustafa Belur bir süre önce Dögelyatak Mahallesinde ki bir ziyareti sırasında yürüme engelli olan Nazım Süylü ile tanıştı. Belur Vatadaşımızın sağlık durumu, istek ve şikâyetlerini dinledi. Sohbet sırasında Başkan Belur  “Benden bir istediğin var mı ?” sorusuna, Süylü “Başkanım yürüme engelimden dolayı odamdan dışarı çıkamıyorum. Eskimiş bir tekerlekli sandalyem var ama kollarımda derman olmadığı için kendi başıma dolaşamıyorum ve her zaman da beni gezdirecek birini bulamıyorum. Sizden isteğim bana bir akülü sandalye temin etmeniz.” dedi. Başkan Belur da vatandaşın bu isteği üzerine en kısa sürede dileğini yerine getireceğinin sözünü verdi.

Başkan verdiği sözü unutmadı ve Belediyenin kaynaklarından satın aldığı akülü sandalyeyi Kurban Bayramı arifesinde Nazım Süylü’yü ziyaret ederek  hediye etti. Verdiği hediyeyle ilgili konuşan Belediye Başkanı vatandaşımızın isteği üzerine akülü sandalyesini temin ettik ve Mübarek Kurban Bayramı arifesinde engelli vatandaşımıza hediye ettik. Yüzündeki mutluluğu görüp bizde en az onun kadar mutlu olduk. Bu da bize bir bayram hediyesidir dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum