Tufan İPEK

Tufan İPEK


Yüzüak Unutulmadı!...

15 Eylül 2022 - 18:45

Voleybol camiası, Samsun voleyboluna büyük hizmetlerde bulunmuş, voleybolun usta ismi, hocaların hocası Turan Yüzüak’ı unutmadı.
Turan Yüzüak’ın elinde yetişen Samsunlu voleybolcular ve antrenörler hocaları için muhteşem bir organizasyona imza atacaklar.
Türkiye 2. Liginde yer alan dört bayan takımın katılacağı ve iki gün sürecek müsabakalar Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Sinop Ayancık Belediyespor, Ordu Çamlıkspor, Ünye Gençlikspor ve Samsun Çarşamba Gençlikspor’un katılacağı turnuva 24-25 Eylül tarihlerinde oynanacak.
Bu organizasyona sporcunun ve sporun her zaman yanında olan Atasam Sağlık Grubu sponsor oluyor. Organizasyon Komitesi adına bir açıklama yapan Dr. Kubilay Yüzüncü, ‘’Turan hoca ülke voleyboluna çok uzun yıllar emek verdi. Yüzlerce sporcu ve antrenör üzerinde büyük emeği var. Efsanelerin değerini bizler onlar hayatta iken vermek gerekir. Biz de bunu yapıyoruz. Adına düzenlediğimiz turnuvada birlikte olacağız. Başta Atasam Sağlık Grubu olmak üzere organizasyona destek veren sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yüzüncü, tüm voleybol severleri yeni sezon öncesi gerçekleştirilecek böylesine önemli ve anlamlı turnuvayı izlemeye davet etti.
Demek ki; Vefa sadece İstanbul’da bir semt adı olarak kalmadı.
Demek ki; Vefa değerini günümüzde hala yaşatıyor.
Demek ki; Vefa hak edene veriliyor.
Turan Yüzüak hoca, öyle ahlaklı bir nesilleri yetiştirdi ki; öyle sporcuların yetişmesine hayatlarına dokundu ki; talebeleri de onu asla unutmadılar.
Unutamadılar…
Samsun voleybolu için önemli bir organizasyon!
Emeği geçenleri, bu organizasyonu düşünenleri, katılan sporcuları ve antrenörleri, başta organizasyon adına açıklama yapan Dr. Kubilay Yüzüncü hocamızı da ayrıca tebrik ediyorum!
Camialar değerleriyle büyür.
Büyük camiaların büyük değerleri olur.
En önemlisi de değerlerine sahip çıkmaktır.
Samsunspor’u yazan ve takip eden biri olarak; Bu örnek davranışı Samsunspor’dan da her zaman beklediğimi; sene de bir gün değil analım ve unutmayalım, unutturmayalım!
Olmaz mı?
Birlikten kuvvet doğar!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum