Tufan İPEK

Tufan İPEK


Yıldırım İçini Döktü!

21 Ekim 2020 - 13:57

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım Salim Yıldız’ın programına konuk oldu.
Proğramda; TSYD Başkanı Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Başkanı Yusuf Ziya Çakır ve Beyaz Gaste Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Nedim Aydın vardı.
Osmanlı Tokadı
Başkan Yıldırım İstanbulspor yenilgisini; ‘Osmanlı tokadı attı İstanbulspor. Kendimize geldik’ diye yorumladı.
Covit’e Yenildik!
Yıldırım; ‘Aslında İstanbulspor’a değil de Covit’e yenildik. En fazla Covitten yara alan takım biz olduk. Bu yenilgi Samsunspor için bir ders. Hükümetin söyledikleri doğru değil, şehir covitten geçilmiyor. Covit kaynıyor şehir’ dedi.
Yolumuzu Ayıracağız
‘Bu yenilgiden dersini almayanlarla yolumuzu ayıracağız’ diye konuşan Başkan Yıldırım; ‘Dersini almayanlara tahammül etmeyeceğiz. Vedalaşacağız’ dedi.
Takım Olamadık!
Basın mensuplarını da seslenen Yıldırım; ‘Yapıcı eleştirilerde bulunun. Kalem sizde şunu şunu yapın deyin. Ertuğrul hocaya her şeyi sorun. Bunu çözecek olan hocadır’ diye konuşan Yıldırım; ‘Takım olamadık’ dedi.
Bundan Sonra Böyle
Yıldırım, ‘Transferde artık hoca istediği bölgeye oyuncu isteyecek. Bizde hocanın istediği özelliklere göre oyuncu alacağız. Bundan sonra böyle.’
Anıtı Yaptırıyorum!
20 Ocak anıtını da yaptıracağını belirten Yıldırım, ‘Devre arasında transfer yapacağız. Samsunspor’un şampiyon olacağına inanıyorum. Ligi ya birinci ya da ikinci sırada tamamlayacağız. Hocanın sabıra ve zamana ihtiyacı var. Hepimizin ortak noktası Samsunspor. Oynayan oynar, oynamayan gider. Ben başarıya odaklanmış birisiyim. Başarılı olacağız’ diye konuştu.
Ali Akman’ı İstedim!
Yıldırım; ‘Bursaspor Başkanından Ali Akmanı istedim. Almaya hazırım dedim. O da bana bekle dedi.’
% 50’yi Kabul Eden Gelsin!
Yılport Samsunspor’dan alacaklı olanlara da değinen başkan Yıldırım, ‘% 50 alacağı kabul eden gelsin parasını huzurunuzda vereyim. Aksi halde mahkemeye gitsinler. Samsunspor’un hakkını kimseye yedirmem. Kazım Yılmaz bunu kabul etmedi. Erkut Tutu’nun da alacağı varmış. % 50 sini vermeye razıyım. Kabul eden eder etmeyen mahkemeye gider’ diyerek alacaklılara mesaj yolladı.   
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum