Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Rekorların Takımı

09 Mart 2020 - 19:01

Samsunspor, geçen sezondan belalısı Sancaktepe ile deplasmanda oynadığı maçı 1-0 kazanarak tarihinde 10 maç olan üst üste maç kazanma sayısını onbire yükseltti. Şimdi hedefte tüm liglerin galibiyet sayısı olan 13 var. Öncelik bu rekoru yakalamak ardından ise geçmek. Ayrıca Samsunspor’un hedefinde 81 puan geçilerek 2 Ligin en yüksek puan ile şampiyonu olmak hatta 17’de 17 yaparak ligin bir devresindeki tüm maçları kazanarak tarih yazmakta var. Bu hedefleri teknik patron Ertuğrul hoca hafta içi yaptığı basın toplantısında açıkladı.
Geçen sezonun ilk yarısının son maçında Sakaryaspor ile 2-2 kaldığımız karşılaşmanın ardından Başkan Yüksel Yıldırım ile yaptığımız röportajı hatırladım. Başkan röportajında yönetime tüm yetkiyi verdiğini ve 17’de 17 yapacak kadro kurulması için transfer yapılacağını söylemişti. Maalesef geçen sezon bunu başaramadık. İnşallah bu sezon başaracağız.
Geçen sezon 34 haftada topladığımız puanı bu sezon 27 haftada topladık. 70 puanla en yakın takipçisin 10 puan önünde olan Samsunspor sadece şampiyonluk yakalamak değil rekorları da altüst etmenin hesaplarını yapıyor.
Takımımızın kadro kalitesi ve Ertuğrul Sağlam faktörü tartışılmaz ama Manisa takımının sezona hızlı başlaması Samsunspor’un bu rekorları yakalama sebeplerinden bir tanesi diyebiliriz. Samsunspor’un kalan 7 maçının dördü deplasman üçü içeride. Samsunspor için artık iç saha yada deplasman veya kolay yada zor rakip diye bir kavram yok. Sadece galibiyet var.
İçime doğdu. İnşallah 30. Hafta içeride oynayacağımız Hekimoğlu Trabzon maçının ardından şampiyonluğu kutlayacağız.
Kalın Sağlıcakla…
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum