Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


İnanç ve İnat Kazandı!...

11 Temmuz 2021 - 22:31

Samsunspor U19 Takımımız Play-Off final maçında Balıkesirspor U19 Takımını 2-1 mağlup ederek bir sezonda ikinci kez şampiyon oldu diyebiliriz.
Pandemi nedeniyle Mart ayının ortasında başlayabilen ve yarım sezon oynanarak tamamlanan normal ligi Samsunspor U19 Takımımız 40 puanla lider bitirmişti.
Ancak bu sezona özel olmak üzere birinci ve sekizinci takımlar Antalya’da şampiyonluk için mücadele etti.
Play-Off maçlarında Adana Demirspor ve Bursaspor’u eledikten sonra finalde Balıkesirspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor U19 Takımımız adeta inanç ve inadın insana neler yaptırabileceğinin canlı örneği oldu.
Finalin stresi mi desek yoksa strateji mi desek bilemem ama Samsunspor’un gençleri maça biraz tutuk başladı ve golü de yedi. Asıl maç şimdi başladı derken rakibin atakları artarak devam etti. Kalecimiz Ali Taha Demir karşı karşıya pozisyonlarda olmak üzere adeta kalesini gole kapatarak maçı tuttu.
İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Yılport Samsunspor U19 Takımımız ikinci yarıya bambaşka bir görüntüde çıktı. Oyunu rakip alana yıktı ve aradığı golleri bularak maçı 2-1 kazanıp adeta bir sezonda iki kez şampiyon olmuş oldu.
Öncelikle bu başarının gelmesinde büyük pay sahibinin altyapı tesisleri olduğunun altını çizmek lazım.
Samsunspor Akademideki yeni yapılanma ve antrenman sahalarının iyi olması başarıyı da birlikte getirdi.
Bu başarıda, altyapı tesisleri için hiçbir fedakârlıktan kaçmayan Başkan Yüksel Yıldırım ve rahmetli Mustafa kemal Erkanat’ın büyük pay sahibi.
Teknik ekip ve formasını terleten tüm oyuncular da gösterdiği mücadele ile şampiyonluğu sonuna kadar hak etti.
Şimdi sıra bu gençleri A Takımda değerlendirecek teknik ekipte. Bunu başarabilirsek işte o zaman kazandığımız şampiyonluk değer kazanır ve Samsunspor’un geleceği kurtulur.
Kalın Sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum