Reklam
Reklam
Metin ATLI

Metin ATLI


Duran Toplar!...

22 Ocak 2022 - 21:31

İkinci yarının ilk haftasını bay geçmenin avantajını da kullanarak Antalya’da verimli bir kamp dönemi geçiren Yılport Samsunspor oynadığı iki maçını da net bir skorla kazanarak ikinci yarıya galibiyetlerle başladı.
Teknik Patron Fuat Çapa içerde oynadığı Kocaelispor karşılaşmasına da deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor ilk onbiri ile başladı.
Oyuna istekli başlayan Samsunspor rakibinin zaman zaman geliştirdiği cılız ataklarını da savuşturduktan sonra aradığı golü 37 dakikada Tomane ile buldu. Golün ardından savunmanın arkasına sarkmaya çalışan Tomane’ye yapılan müdahale ile rakip 10 kişi kaldı. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra Samsunspor’un atakları biraz daha artınca 44 dakikada Kocaelisporlu oyuncunun kendi kalesine attığı gol ile fark ikiye çıktı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.
Rakibin 2-0 geride olması ve 10 kişi olmasından dolayı ikinci yarıya Samsunspor’un daha baskılı başlayacağını tahmin ediliyorduk. Ancak Kocaelispor biraz daha istekli taraf görüntüsündeydi.
Kısa süre içinde oyunda dengeyi kuran Samsunspor yeniden oyunu istediği gibi yönlendirdi. Kocaelisporlu oyuncuların Samsunspor’dan da oyuncu attırmak için her pozisyonda kendilerini yere atmaları da dikkatlerden kaçmadı. Samsunspor Hasan’ın golü ile farkı üçe çıkararak iyice rahatladı ve maçta bu skorla bitti. 3-0
Rakip 10 kişi kaldıktan sonrada aynı ciddiyetle oynasak veya bazı oyuncular bencil değil de takım oyununa katkı verse daha çok gol bulunabilirdi.
Kocaelispor karşılaşmasında Samsunspor’un kanatları daha çok kullandığını, ayrıca duran toplardan da pozisyon yaratarak 2 gol bulduğunu gördük.
Samsunspor’un Fuat Çapa ile başlayan yükselişi her geçen gün üstüne koyarak sürüyor. Gönderilmesi düşünülen sakat  yabancı oyuncularla yaşanan krizin çözülmesi ile yerlerine gelecek oyuncularda takımın gücüne güç katacaktır.
Kalın sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum