Metin ATLI

Metin ATLI


Başka Samsunspor Yok!...

15 Ocak 2024 - 11:28 - Güncelleme: 15 Ocak 2024 - 11:30

11 yıl sonra Süper Lige dönen Samsunspor kötü başladığı sezonda yavaş yavaş düzelmeye başladı.
Sezon başı yeni bir ligde yeni kurulan takım olmanın sıkıntılarının yanına oyuncu kalitesindeki yetersizlikte eklenince haftalarca ligin sonuna demir attık.
Oyuncuları değiştiremeyeceğine göre tüm takımlar gibi Samsunspor’da teknik direktör değişikliğine gitti.
Alman Teknik Direktör Markus Gisdol göreve geldiği zaman Samsunspor oynadığı 7 maçta sadece 1 puan almış ve ligde son sırada yer alıyordu.
Dün sezonun ikinci yarısının ilk maçı oynandı ve oldukça rahat geçen müsabaka 2-0’lık net bir skorla kazanıldı.
Samsunspor aldığı bu galibiyet ile 2. Haftadan sonra demir attığı düşme hattının dışına çıktı.
Kuzey Irak’ta yaşanan hain saldırıda şehit olan güvenlik güçlerimiz ve Samsunspor’un 20 Ocak 1989’da geçirdiği elim trafik kazasının yıldönümü öncesi oldukça duygusal bir günde oynan maça gelecek olursak;
Müsabaka öncesi şehitlerimizin isimleri stat hoparlörlerinden anons edilirken Samsunspor taraftarı hep bir ağızdan ‘BURADA’ diye bağırdı. Ayrıca Samsunspor’da maça siyah forma ile çıktı.
3-4 günde bir oynanan maç nedeniyle teknik patron Markus Gisdol Trabzonspor maçına göre dört değişiklikle başladı.
Maça hızlı başlayan Samsunspor 4.dakikada Drongelen’in füzesi ile öne geçerken Holse ile farkı ikiye çıkararak ilk yarıda 2-0 öne geçti.
İkinci yarıda başka gol olmayınca maç 2-0 Samsunspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. Rakibin en tehlikeli atağı maçın son dakikalarında ancak geldi.
Samsunspor istediği 3 puanı rahat alırken bu galibiyet ile Markus Gisdol ilk hedefi olan düşme hattından kurtulmaya ulaşmış oldu.
Bugün lig bitse küme düşmüyoruz ama lig devam ettiğine göre camia olarak sahada ve tribünde mücadelemizi aynı şekilde sürdürmeliyiz.
Çünkü başka Samsunspor yok.
Kalın Sağlıcakla…

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum