Sanatçı ve Söz Yazarı Irmak Çarşamba'ya Hayran Kaldı

“Irmak’ın Karavan Günlükleri” adlı projesi için Çarşamba'ya gelen Genç Sanatçı ve söz yazarı Irmak Arıcı, “Çok yer gezdim ve böylesine güzel bir ilçeye ilk defa rastladım” dedi.

Sanatçı ve Söz Yazarı Irmak Çarşamba'ya Hayran Kaldı
08 Ekim 2020 - 10:34
“Irmak’ın Karavan Günlükleri” adlı projesi amacıyla Karadeniz turuna çıkan ünlü şarkıcı Irmak Arıcı ve ekibi, Çarşamba’nın farklı noktalarında çekimler yaparak ilçeyi gezdi. Irmak Arıcı ve ekibi, Çarşamba Göl Restoran’da Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından misafir edildi.
Bizi Çok Güzel Ağırladılar
Karadeniz turumuzda gidişte ve dönüşte uğradığımız tek yer Çarşamba olduğunu hatırlatan ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, “Çarşamba doğasıyla, insanıyla çok güzel bir yer. İnsanları çok saygılı, sevgili ve güler yüzle karşıladılar. Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan ve ekibi, bizi çok güzel ağırladılar. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Arıcı ve Ekibini Misafir Ettik
Ev sahipliği yapmanı mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Irmak’ın Karavan Günlükleri” adlı projeleri için ilçemize gelen Sanatçı, Söz Yazarı Irmak Arıcı ve ekibini misafir ettik. Projelerinde ilçemizin eşsiz güzelliklerine yer verdikleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum