Öksüzoğlu'na Ziyaret

Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, Ün Yemek Fabrikası Sahibi ve aynı zamanda platformun yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Öksüzoğlu’nu ziyaret etti.

Öksüzoğlu'na Ziyaret
08 Ekim 2020 - 13:52
Başkan Seven, Mustafa Öksüzoğlu ile sohbet ederek platformun çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Aynı zamanda Ün Yemek Fabrikası ile platform üyelerine özel anlaşma sağlandı. Platform üyeleri, yapılan protokol kapsamında Ün Yemek Fabrikası’ndan özel günlerinde indirimli bir şekilde yemek tedarikini sağlayabilecek.
Genel Başkan Nuri Seven, “Sayın Mustafa Öksüzoğlu, hem Samsunumuz hem de platformumuz için önemli bir değerdir. İki yılı aşkın bir süredir çıktığımız bu yolda her daim bizim yanımızda duran ve destekçimiz olan aynı zamanda omuz omuza verdiğimiz bir arkadaşımız. Kendisine iş hayatında başarılar diliyoruz. Üyelerimiz için platformumuzla yaptığı protokol nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Genel Başkan Seven’in verdiği hediye ve ziyaret için mutlu olduğunu söyleyen Öksüzoğlu, daha iyi ve yaşanabilir bir Samsun için hep mücadele edeceklerini söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum