Samsun Cihannüma'da Bayrak Değişimi

Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği’nin Temmuz ayında yapılan olağan genel kurulunda Samsun temsilcisi Doç. Dr. Salih Kesgin’in Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiş olması nedeniyle Samsun temsilciliğine yeni görevlendirme yapıldı.

Samsun Cihannüma'da Bayrak Değişimi
30 Ağustos 2022 - 20:02
Yapılan yeni görevlendirmede Samsun Cihannüma yönetim kurulu üyesi Eczacı Abdullah Yıldırım il temsilcisi olarak atandı.
Kendi kurumsal mefküresini; “Kendi medeniyetimizin birikiminden beslenerek her çağda adil bir dünya kurabilme, sinesinden bu hedefi taşıyabilecek ve yaşatabilecek insanlar çıkarabilme” olarak tanımlayan Cihannüma İşbirliği ve Dayanışma Derneği, “Biz kimiz?” sorusuna ise “varoluşu, bilgiyi ve değerleri kendi medeniyetinin ilkeleri ile tanımlayan ilim, irfan ve hikmet okulunun öğrencileri, yeryüzünde adaletin tesis edilmesi için samimiyetle mücadele eden ve bu yolda birlik ve beraberlikten asla vazgeçmeyen kardeşler topluluğu” olarak vasıflandırmakta.
Abdullah Yıldırım kimdir?
1982 de Bafra’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bafra’da yaptıktan sonra yükseköğrenimini Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde tamamladı. 2006 yılından beri Bafra’da Yıldırım Eczanesinde serbest eczacılık görevini sürdürmektedir. Öğrencilik yıllarından itibaren Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneğinde görevler almıştır. Ardından siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görevlerde bulunmuştur. Bunlardan bazıları üç dönem Ak Parti yönetim kurulu üyeliği, Yavuz Selim Vakfı yönetim kurulu üyeliği, Bafra İHH yönetim kurulu üyeliği, Sağlık ve Medeniyet derneği Samsun Temsilciliğidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum