Reklam
Reklam
Reklam

Sağlıkçılara İçin, 'Tatlı Bir Mola' Verdirelim Dedik

Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde, Yiyecek İçecek ustası olarak görev yapan öğretmelerinden Mürvet Keçe ile Hikmet Köseoğlu," Koronavirüs karşı 7/24 saat görev yapan sağlıkçılarımız için kollarımızı sıvadık" dediler.

Reklam
Sağlıkçılara İçin, 'Tatlı Bir Mola' Verdirelim Dedik
20 Nisan 2020 - 11:47
Reklam
Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Yiyecek İçecek ustası olarak görev yapan öğretmelerinden Mürvet Keçe ile Hikmet Köseoğlu ,”Birlikte hazırlamış olduğumuz “Tatlı Bir Mola” verelim dediğimiz üzerinde Evde Kal Türki ’yem yazılı olan pastayı, dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren sağlık ekibiyle paylaştık" ifadelerine yer verdiler.
Her Şeyin Başında Sağlık Geliyor
Koronavirüs nedeniyle zor günlerde ne yapabiliriz nasıl bir destek verebiliriz felsefesiyle hareket ettiklerini vurgulayan Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde, Yiyecek İçecek ustası olarak görev yapan öğretmelerinden Mürvet Keçe ve Hikmet Köseoğlu, "Hep birlikte düşündük ve hiçbir şey yapmasak ta  ve en azından şu sıralar bizler için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza bir nefes alsınlar diye adını koyduğumuz “Tatlı Bir Mola” verdirelim dedik kolları sıvadık. Hazırlamış olduğumuz pastayı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktorların yanı sıra personellerine ikram ettik" diyerek konuştular.
Değerlerimize Hep Sahip Çıkıyoruz
Aynı şekilde Samsun ilinde bulunan değer hastanelerde “Tatlı Bir Mola” verdirelim dediğimiz pastayı servis yapacakların dile getiren Canik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde, Yiyecek İçecek ustası olarak görev yapan öğretmelerinden Mürvet Keçe ile Hikmet Köseoğlu, ”Her şeyden önce işin başında sağlık geliyor. Bizde bu günde duygu ve düşünceleriniz içinde hareket ederek, sağlıkta çalışan değeli doktorlarımızın yanında olalım diyerek yola çıktık. Aslı görevimizi göz ardı etmeden yerine getireceğimizin bilincindeyiz.  Kan başında bulunacak olan vatandaşlarımızda kan alımı merkezlerine bekliyoruz. Ülkemiz genelinde başlatılan  "Evde Kal Türkiyem" projesini de bizde destekliyoruz" şeklinde ifade ettiler.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum