Reklam
Reklam
Reklam

Koronavirüs Günlerde, Gülsin Onay'dan, Canlı Müzik

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, "Birkaç hafta içinde hayatlarımızda ne kadar çok şey değişti. Koronavirüs salgını, özellikle müzisyenlerin ve müzikseverlerin yaşamları üzerindeki etkisi çok büyük oldu" dedi.

Reklam
Koronavirüs Günlerde, Gülsin Onay'dan, Canlı Müzik
20 Nisan 2020 - 11:52
Reklam
Mart ayı başında, bahar konserlerimi duyuracağım bülteni hazırlarken, koronavirüs salgını nedeniyle her yerden iptal ve erteleme haberleri gelmeye başladığını belirten dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay," Şimdi, bütün müzisyenler gibi ben de evde kalmak zorundayım ve halka açık konser veremiyorum. Hal böyle olunca, özlemi gidermek amacıyla, haftalık canlı konserler vermeye başladım" dedi.
Sevenlerimle Birlikteyim
Her Pazar saat 21.00’de eş zamanlı olarak YouTube, Facebook, Twitter ve Insta gram'daki hesaplarımdan yayınlandığını işaret eden Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, "YouTube kanalımda, daha önceki haftalarda verdiğim konserleri sevinilenlerim izleyebilirler. Konserlerin duyurularına web sitemden erişebilirsiniz. Aynı zamanda Ağustos ayında gerçekleştirebilmeyi umduğumuz Gümüşlük Müzik Festivali için de özel bir tanıtım olacak“ diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum