MİLLETVEKİLİ KIRCALI'DAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı örnek davranışı ile herkesin takdirini kazanan Eslem Sena Kaplan’ı tebrik etti

MİLLETVEKİLİ KIRCALI'DAN ANLAMLI ZİYARET
01 Kasım 2017 - 08:01
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı örnek davranışı ile herkesin takdirini kazanan Eslem Sena Kaplan’ı tebrik etti. Milletvekili Kırcalı “Başarınız sizi rehavete değil daha çok başarıya götüren, motivasyon sağlayan güç olsun” dedi.
Milletvekili Kırcalı, Ahilik Haftası Kompozisyon Yarışmasında kazanmış olduğu ödülü "Yetim Gülerse Dünya Güler" diyerek Yetim Kardeş Projesi'ne bağışlayan Eslem Sena Kaplan’ı Bafra Atatürk Lisesinde ziyaret ederek hediye verdi.
DİĞER GENÇLERİMİZE DE ÖRNEK OLMASINI DİLERİM
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Yarışmada, ödül kazanan Bafra Anadolu Lisesi öğrencisi Eslem Sena Kaplan'ın yapmış olduğu davranışı çok güzel olup diğer gençlerimize de örnek olmasını dilerim.  Gönlü zengin, akıllı, zeki gençlerimiz Türkiye'miz için çok büyük bir fırsattır. Cumhuriyet kutlamalarında öğrencilerimizle büyük gurur duyduk. Bugünde bu gururumuz Eslem Sena Kaplan ile devam etti. Her alanda öğrencilerimizin başarıları bizler mutlu etmekte, geleceğimiz için duyduğumuz umutları artırmaktadır” diye konuştu.
Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş ise Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya okullarına gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Milletvekili Kırcalı’nın ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu eşlik etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum