KAZANDİKLARİ, ŞAMPİYONLUK KUPASINI VALİ KAYMAK İLE PAYLAŞTILAR

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Vali Osman Kaymak’ı ziyaret etti

KAZANDİKLARİ, ŞAMPİYONLUK KUPASINI VALİ KAYMAK İLE PAYLAŞTILAR
01 Kasım 2017 - 08:03
Samsun’un Çarşamba ilçesindeki İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Vali Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Vali Kaymak, “Sizlerle gurur duyuyorum “dedi.
BAŞKAN YILMAZ VALİ KAYMAK'A KULÜP HAKKINDA BİLGİ SUNDU
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından, Samsun ili 19 Mayıs ilçesinde düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Takım Sporları Şampiyonası'nda, Türkiye Şampiyonu olan İlkumut Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı, Vali Sayın Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Ziyarette İlkumut Bayan Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yılmaz, kulübün faaliyetleri hakkında Vali Osman Kaymak’a bilgi sundu.
İLİN VALİSİ OLARAK BENDE SİZLERLE GURUR DUYUYORUM
Sporcuları yetiştiren antrenörleri ve ailelerini tebrik eden Vali Osman Kaymak, "Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok özel sporcunun katıldığı şampiyonada birinci olan sizleri Samsunumuz adına öncelikle tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu ve bahtınızı açık eylesin. Sizler, bizlere büyük bir gurur yaşattınız. İlin Valisi olarak bende sizlerle gurur duyuyorum. İnşallah daha nice başarılar kazanırsınız. Sizlere sağlıklı bir yaşam diliyorum. Daha yolun başındasınız, ilerleyen yıllarda daha nice başarılar ile yolunuza devam edeceğinize inanıyorum. Sizleri yetiştiren hocalarınızı ve ailelerinizi kutluyorum. Daha nice başarılar diliyorum" diye konuştu.
Vali Osman Kaymak Türkiye Şampiyonu olan sporcuları ve antrenörlerini tek tek tebrik ederek hediye verdi. Ziyarette ayrıca, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz da hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum