ÇARŞAMBA'DA CUMHURİYET KUPASI FUTBOL TURNUVASI

Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü  tarafından Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ilçelerini kapsayan kurum temsilcileri Cumhuriyet kupası futbol turnuvası başladı

ÇARŞAMBA'DA CUMHURİYET KUPASI FUTBOL TURNUVASI
01 Kasım 2017 - 07:52
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü  tarafından Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ilçelerini kapsayan kurum temsilcileri Cumhuriyet kupası futbol turnuvası başladı.
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva da 4 ilçeden idari, askeri ve yargı kurum temsilcileri bir araya gelerek Cumhuriyetin 94'üncü Yılı anısına düzenlenen turnuvada birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
ZEVLİ VE ÇEKİŞMELİ MAÇLAR
Bu yıl ilki Dikbıyık suni çim sahada  gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçı Çarşamba ile Ayvacık arasında oynandı. Çarşamba takım kadrosunda ilçe kaymakamı Mustafa Güney, Cumhuriyet. Başsavcısı Gültekin Bülbül ve kurum amirlerinin de forma giydiği müsabaka da Ayvacık takımını temsilen Belediye Başkanı Mustafa Belur kaptanlığında kurum müdürleri kendi kadrolarında yer aldı.  İkinci maçta ise Belediye Başkanı Halil Akgül  kaptanlığında ki Salıpazarı takımı, Terme Cumhuriyet Başsavcısı M. Yasin Başbay liderliğinde ki Terme  kurum temsilcileri ile karşı karşıya geldi.
FİNAL MAÇLARI İLE TAMAMLANACAK
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 94’üncü yıldönümün de Samsun ilimizin  Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı, Terme doğu ilçeleri Kurum idare amirleri arasındaki diyaloğu daha da güçlendirmeyi hedefleyen bu turnuvada da bu amacı taşımaktadır. Sporun birleştirici bir unsur ve evrensel bir dil olduğunu ve  dostluğu pekiştirmek adına bir araya gelen kurum temsilcilerinin karşılaşacağı Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası Çarşamba günü saat 18.00 Ayvacık - Terme saat 19.00 Çarşamba –Salıpazarı final müsabakasıyla tamamlanacaktır. "Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri turnuvanın seneye tüm ilimizi kapsayacak şekilde 17 ilçe ile yapmayı hedeflediklerini" belirten Çarşamba gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürü İlkay Aydın "Birlik ve beraberlik içinde olmayı hedefleyen tüm sporseverleri Çarşamba akşamı Dikbıyık suni çim sahaya davet ediyoruz" dedi.
Cumhuriyet kupası futbol turnuvası ilk gün maç sonuçlar
Çarşamba – 2 Ayvacık – 1
Salıpazarı – 9 Terme  – 4
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum