MHP İl Kadın Kolları Aşure Dağıttı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları Muharrem ayı münasebeti ile vatandaşlara aşure ikram etti

MHP İl Kadın Kolları Aşure Dağıttı
26 Eylül 2019 - 16:36
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, İl Kadın Kolları Muharrem ayı münasebeti ile vatandaşlara aşure ikram etti.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda konuşan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, zalime ve zulme başkaldırı ayı olan Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Muharrem ayının 10'uncu günü olan aşure gününün tarihin en karanlık günlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Karapıçak, "İçinde aşure gibi önemli bir günü barındıran bu günde, on Peygambere on farklı ikramda bulunan Rabbimizin, ülkemize, milletimize ve ilçemize  huzur sağlık ve mutluluk nasip etmesini diliyorum. Hep beraber kardeşçe yaşıyoruz. Yaşamaya da devam edeceğiz. Aşurenin, içerisinde fındık, badem, nohut, buğday, kayısı, incir, ceviz ve daha birçok ürün var. Bu ürünler bir araya gelmese aşure lezzetli olmaz. Aynen onun gibi, bizler de birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız zaman mutlu oluruz. Allah yüce Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere fırsat vermesin" .Bu duygu ve düşüncelerle  tüm hemşerilerim başta olmak üzere zulme karşı dik duran inananların Muharrem Ayını kutluyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı, İl Kadın Kollarının düzenlediği geleneksel aşure programına MHP İl ve İlçe Başkanlıkları ve Yönetimleri, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı İbrahim Mert Bahar ve Yönetimi, İlçe Kadın Kollarının katıldığı ve yoğun katılım olan programa yapılan katılım alanın dolmasına, olumlu eleştiri ve niyetlerin kabulü dileklerine neden oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum