LÖSEV Samsun 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Şenliği

LÖSEV ve gönüllüleri tarafından Türkiye’nin dört bir yanında lösemili minikleri anlamak, kanser ile ilgili farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında her yer turuncuya boyanıyor.

LÖSEV Samsun 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Şenliği
05 Kasım 2022 - 19:33
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı bilinçlendirme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hafta kapsamında tüm kurum ve kuruluşların, okulların, üniversitelerin destekleri ile hayata geçen etkinlikler ile lösemiye dikkat çekilmeye çalışılıyor. Sokaklar caddeler lösemili bir çocuğun neşeli bir fotoğrafı ve “LÖSEV İyi Ki Varsın” sloganı ile donatılırken büyük şehirlerde gece aydınlatılan birçok bina, geçit, köprü, gökdelen, anıt gibi yüzlerce nokta turuncu ışıklandırmalarıyla haftaya destek verecek. Okullarda ders zillerinin LÖSEV Marşı olarak çalacağı haftada LÖSEV ay boyunca okullarda farkındalık seminerleri düzenleyecek.  İstanbul, Ankara ve Samsun başta olmak üzere ülke genelinde açılan LSV Dükkân stantlarında anne el emeği ürünlerin satışı ile tedavi gören çocuklara destek sağlanacak.
Lösev Samsun’da 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasını coşkusuyla karşıladı...
Samsun Panorama Digital Gösteri Merkezi önünde gerçekleştirilen LÖSEV’e kayıtlı çocukların, ailelerinin ve gönüllülerin yer aldığı şenlikte, Tiyatro ekibi, Dans ekibi ve Palyaço ile coşkuyla kutlandı. Kutlamalara Samsun halkı da yoğun ilgi göstererek LÖSEV’e desteklerini illettiler.
19 Mayıs Üniversitesi ve Samsun Üniversitesi öğrencilerinin oyun gösterileri ve yüz boyama etkinliğiyle şenlik sona erdi.
LÖSEV’den Sosyal Medyada Destek Çağrısı
Destek olmak isteyen herkes LÖSEV’in sosyal medya hesaplarını takibe alarak, # LÖSEViyikiVarsın #LösemiliÇocuklarHaftası etiketi ile hafta boyunca paylaşımlar yapabilir, etkinliklere katılarak lösemiye dikkat çekebilir ve bu mücadelede çocukların sesi olabilirler. Ayrıntılı bilgi için www.losev.org.tr den 0362 999 16 04  numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum