Ak Parti'den Samsun'da Türkiye Yüzyılı Konseptiyle Eğitim Programı

AK Parti, Teşkilat Akademisi'nde 3. dönem başlıyor. AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenecek Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsayacak.

Ak Parti'den Samsun'da Türkiye Yüzyılı Konseptiyle Eğitim Programı
05 Kasım 2022 - 19:46
93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda derslerin verileceği eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olacak. Program kapsamında ilk eğitimler, 5-6 Kasım tarihlerinde Samsun'un da aralarında yer aldığı 34 ilde gerçekleştirilecek. 
Samsun Programı Pazar Günü 
Türkiye Yüzyılı konseptiyle düzenlenecek olan Teşkilat Akademisi eğitimlerinin Samsun programı, 6 Kasım Pazar günü saat 14.00'da Atakum'daki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında verilecek olup 81 ilde üç haftada tamamlanması planlanıyor. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları yapılacak. 
Eğitimlere Önemli İsimler Katılıyor 
Eğitim programında önemli konuklar, çeşitli konularda sunumlar gerçekleştirecek. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Göksu ve Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun tarafından katılımcılara çeşitli konularda sunumlar yapılacak.  
Türkiye Yüzyılı'nı Milletimizle İnşa Edeceğiz 
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, daha önce düzenlenen eğitim programlarının çok verimli geçtiğini hatırlatarak, "Pazar günü gerçekleştireceğimiz eğitim programının ana teması Türkiye Yüzyılı olacak. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin daha çok gelişmesi ve büyümesi için her alanda çalışmalarımıza, hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu kutlu yolculukta da bizim yoldaşımız milletimiz. Çok güçlü gönül bağımız olan milletimiz ile 2023'e hep birlikte yürüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine büyük hedefleri milletimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz, Türkiye Yüzyılı inşasını milletimizle oluşturacağız. 2023'e giderken teşkilat mensuplarımızın coşkusu, heyecanı, motivasyonu en üst seviyede. Teşkilatlarımızın motivasyonunun ve enerjisinin çok daha üst seviyeye ulaşmasına önemli katkı sunan eğitim programlarının düzenlenmesi vesilesiyle AR-GE ve Eğitim'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa Şen'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
4 Ana Ders Başlığında Eğitim Verilecek   
AK Parti AR-GE ve Eğitim’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi olacak. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından verilecek. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim verecek. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine olacak. Tüm partimiz tam odak çalışıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik" dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum