LGS Sınavında Tüm Soruları Yanıtlayarak 500 Tam Puan Aldı!...

Modafen Okulları öğrencilerinden Aras Asrak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 1 milyon 31 bin 799 öğrencinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan aldı.

LGS Sınavında Tüm Soruları Yanıtlayarak 500 Tam Puan Aldı!...
30 Haziran 2022 - 14:15
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) 2022 Liselere Geçiş Sınavı’nın sonuçlarını açıkladı. İlkokul 1. sınıftan itibaren Modafen Okul Yüzme Takımı’nda olan ve haftanın altı günü yoğun yüzme antrenmanlarına katılan Aras Asrak, Modafen Okulları’nın sağladığı A tipi eğitim ve öğretim anlayışı çerçevesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan aldı.
Modafen Okulları Kurucusu ve Eğitmeni Fatih Kanberoğlu öğrencisi Aras Asrak’ın hem akademik alanda hem de spor alanında göstermiş olduğu başarıyı kutlayarak konuya ilişkin şunları söyledi: “Biz Modafen ailesi olarak öğrencilerimizi akademik başarılarının yanı sıra, spor, sanat, sosyal yaşam, yabancı dilde ve kültürler arası etkileşimde de çok yönlü düşünebilen, geleceğin dünyasına yön veren bireyler olarak yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizden Aras da hem akademik alanda hem de spor alanında göstermiş olduğu başarı ile okulumuzun en iyi temsilcilerinden biri oldu.”
Modafen’in önde gelen güçlü eğitim kadrosu ile birlikte öğrencilerin sınava yönelik yoğun  bir çalışma ve hazırlık programına dahil edildiğini belirten Kanberoğlu, “Eğitim programımıza öğrencilerimizin küresel bakış açısına sahip olmasını sağlayacak, vizyonunu geliştiren, onları değişik kültürler ile tanıştıran, dünya vatandaşı oldukları bilincini kazandıran birçok uluslararası proje ve çalışmalara da dahil ettik” dedi.
Öğrencilerinin eğitim yaşamı boyunca her zaman doğru kararlar almasına destek sağladığının altını çizen Kanberoğlu, “Modafen olarak bu desteği sunarken ilk önce öğrencilerimizin hedefini, hedeflerinin altındaki değerini belirliyoruz. Sonrasında sunduğumuz bireysel çalışma, esnek program uygulamalarımızla da öğrencilerimiz belirledikleri hedeflere ulaşabiliyor. Sevgili Aras gibi öğrencilerimizin istediği hedefe ulaşmasını görmek ise bizim en büyük mutluluğumuz” diyerek sözlerini sonlandırdı.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum