Kozlu'da Vatandaş Sordu, Başkan Sandıkçı Cevapladı
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programıyla Kozlu Mahallesi'nde vatandaşların sorularını yanıtladı.
21 Haziran 2026 - 22:05
Sahada Yoğun Tempo
Vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinlediği programda ilçeye kazandırılması hedeflenen yeni projeleri anlatan Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik'imize değer katan ve yaşamı kolaylaştıran yeni projeleri hizmete sunmaya devam ediyoruz. İçerisinde muhtarlık bölümü ve sosyal aktivite alanlarının yer aldığı mahalle konaklarını hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. İlerleyen süreçte mahalle konaklarımızın sayısını artıracağız. Yapım süreci devam eden birçok projemiz ile birlikte ayrıca ulaşıma yönelik yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Altyapı işlemleri tamamlanan yollarımızı yeniliyor, yeni yollar açarak ulaşım ağımıza güç katmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Çocuklar Camilere Koşuyor
“Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesiyle bu yıl da yaz tatilinde camilere koşan çocukları ve gençleri hediyelerle buluşturacaklarını dile getiren Başkan Sandıkçı, "Bu yıl da çocuklarımızla, genç kardeşlerimizle ve ailelerimizle camilerimizin manevi ikliminde bir araya gelmeye devam ediyoruz. Canik'imizde 5'inci dönemini gerçekleştireceğimiz projemizle camilerimiz çocuklarımızın sesleriyle şenlenecek. Ailelerimizle camilerimizin huzur dolu ortamında bir araya geleceğiz. Proje sürecinin ardından gerçekleştireceğimiz ödül töreniyle de çocuklarımızı ve gençlerimizi birbirinden özel hediyelerle buluşturacağız" şeklinde ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesinin başvuru sürecinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Programa AK Parti Canik İlçe Başkanı Muhammed Emin Duran, Canik Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar da katıldı.






FACEBOOK YORUMLAR