Kaymakamdan Gençlere ve Sporculara Tam Destek

İçişleri Bakanlığı oluruyla Salıpazarı Kaymakamlığına atanan Eray Gürsoy ayağının tozuyla Salıpazarı Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü ziyaret edip kurumda ve bağlı tesislerde incelemelerde bulundu.

Kaymakamdan Gençlere ve Sporculara Tam Destek
15 Şubat 2021 - 09:47 - Güncelleme: 15 Şubat 2021 - 10:18
Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam’dan ilçede gençler ve sporculara yönelik olarak yapılan proje ve çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgiler alarak pandemi sonrası yapılabilecek kurslar ve etkinlikler konusunda fikir-alışverişinde bulundular.
Yapılan Tüm Çalışmalar İçin Teşekkür Etti
Salıpazarı ı Spor Salonu tesisinde Gençlik Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş ile masa tenisi ve basketbol oynayarak hünerlerini sergileyen Kaymakam Eray Gürsoy, geçmişte profesyonel olarak da futbol oynadığını belirterek sporun gençler üzerindeki ehemmiyetine vurgu yaptı. Gençlerin spor alternatiflerinin artırılması gerektiğini belirterek Gençlik projelerine önem vereceklerini söyledi. Salıpazarı Kaymakamı Eray Gürsoy, YKS sınavına girecek ihtiyaç sahibi gençlerimizin de başvuru ücretlerini karşılayacaklarını vurgulayarak, gençlere başarılar dileyip gençlere ve sporculara yönelik olarak yapılan tüm çalışmalar için teşekkür etti. Ziyarete Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner de ziyarete katılarak ilçede Kızılay kan bağışı kampanyası ile şehit ailelerine yönelik ziyaretlere ilişkin paylaşımlar ve planlamalarda bulundular.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum