Usta, Esna ve Vatandaşın Derdini Dinledi

İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan, ardı ardına Samsun çıkartması…

Usta, Esna ve Vatandaşın Derdini Dinledi
15 Şubat 2021 - 12:05
Ziyaretlerinde Canik esnafından başlayan Usta, vatandaşın ve esnafın dertlerini dinlediğini, çözüm önerilerini Hükümete sunduklarını söyledi. 10-11-12 Şubat’ı Samsun’da geçiren Usta, İyi Parti Canik İlçe Başkanlığını da ziyaret etti.
Canik ziyaretinin ardından Asarcık’ta esnafla buluşan Usta, ‘’ Kirasını ödeyemeyen esnaf, evine ekmek götüremeyen vatandaş, geçim sıkıntısı çeken emekli, kredi borcuna batmış çiftçi, sadece tek bir şey söylüyor: Devlet iyi zamanda yanımızda da zor zamanda nerede?” şeklinde bir paylaşım yaptı.
Asarcık esnaf ziyaretleri ile aynı gün Lâdik’te partilileriyle buluşan Usta coşkulu karşılandı. Hiç vakit kaybetmeden dükkân dükkân gezen Usta, Lâdikli esnafın derdini dinlerken “çektikleri sıkıntılar bizi derinden üzdü” dedi.
Samsun programını; İlkadım’da esnaf ziyareti yaparak sonlandıran Usta, sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir esnaf ile yaptığı sohbet videosu Twitter’da viral, gazetelerde manşet oldu.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum