İlçemiz'de 7/24 Saat Çalışıyoruz

Türk Kızılay Alaçam Koordinatörü Dursun Uz, "İlçemizin pazaryerinde vatandaşlarımıza el dezenfektanı ve maske dağıtımı gerçekleştirdik. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

İlçemiz'de 7/24 Saat Çalışıyoruz
12 Mayıs 2020 - 22:58
Gönlülerimizle ile birlikte çık tıktığımız bu önemli yolanda büyük mesafeler katlederek devam ettiklerini dile getiren Türk Kızılay Alaçam Koordinatörü Dursun Uz, “Elimizden geldiğince tüm mahallelerimizdeki büyüklerimize ve ihtiyaç sahiplerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı boyunca gıda desteğimize devam edeceğiz. Bu vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine ulaşan tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca bizlere ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi ve adreslerine ulaşım konusunda destek veren mahalle muhtarlarımıza ve gönüllülerimize de teşekkür ederiz" dedi.
Yardıma Muhtaç Olan Vatandaşlarımızın Yanındayız
Türk Kızılay ailesi olarak, yardıma muhtaca olan vatandaşların yanlarında olduklarını vurgulayan Türk Kızılay Alaçam Koordinatörü  Dursun Uz, "Türk Kızılay  Alaçam temsilciliği  olarak Covid-19 Salgını nedeniyle zor günler geçiren vatandaşlarımıza gıda paketi, konserve kavurma, giyim eşyası, ramazan pidesi dağıtımları yanında İlçemiz pazaryerinde Genel Merkezimiz tarafından gönderilen el dezenfektanı ve Maskelerin dağıtımını yaptık. Hayırsever bağışçılarımızın Kızılay’ımıza yaptığı fidye, fitre, zekât ve diğer bağışları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir an önce ulaştırıyoruz. Faaliyetlerimizden dolayı tüm halkımız memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu memnuniyetler bizim çalışma azmimizi artırıyor bize güç veriyor" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum