Hayırsever İşadamı Yeşilyurt'tan Jandarma'ya Modern Mescit

Samsun’da hayırsever işadamı olarak tanılan ve Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt tarafına İl jandarma Komutanlığı’ndaki yerleşik alan yaptırmış olduğu jandarma mescidi görünüşü ile göz dolduruyor.

Hayırsever İşadamı Yeşilyurt'tan Jandarma'ya Modern Mescit
12 Mayıs 2020 - 22:46
Ufak tefek noksanları bulunan jandarma mescidinin tamlamasıyla birlikte açılışını gerçekleştireceklerini belirten yetkililer, "Uzun zamandır jandarmanı ihtiyacını karşılayamayan mescidin yerine hayırsever işadamı olarak tanılan ve Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt tarafına Jandarma’ya kazandırılan ve Selçuklu mimarisi özelliklerine sahip olan mescit halkımızın büyük beğeni kazanıyor" dedi.
Jandarmamıza Yakıştı
Hayırsever işadamı Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’ta teşekkür eden yetkililer, "Günümüzde her konuda hayırsever işadamı Cemal Yeşilyurt gibi hayırseverlerimize ihtiyacımız var. Kendisi ile ne kadar övünsek az. Hep birlikte geçirmiş olduğumuz yıllar içeresine Samsunsunspor’umuzun hep yanında oldu. Cemal Yeşilyurt büyüğümüzü Samsun’umuzun babası olarak tanıyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum