Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanet!

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, "Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilçemizde bulunan şehit ve gazi şehit ailelerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü tarafından nakdi yardımı ile gıda yardımında bulunduk" dedi.

Şehitlerimizin Aileleri Bize Emanet!
12 Mayıs 2020 - 23:02
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)Müdürü Emre Kösem ile birlikte şehit ve gazi şehit ailelerinin evlerini bizzat ziyaret ettiklerini aktaran Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, "Şehitlerimizin bizlere emanet etmiş olukları ailelerini Ramazan ayının başlaması ile birlikte evlerinde ziyaret ettik. Devlet olarak her zaman yanlarında olduk. Devam edeceğiz ve ziyaretten huzur buluyorum. Şehitlerimizin aileleri bize emanettir" dedi.
Her Zaman Yanlarındayız
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı(SYDV)Müdürlüğü tarafından nakdi yardımlar hesaplarına yatırılamaya başlandığını vurgulayan Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, "Şehit ve Gazi ailelerimizle ile birlikte 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında orucumuzu açarak sohbet etmeyi arzuluyordum. Tüm Dünyayı ve ülkemizde etkisi altına alan koronavirivüs salgını nedeniyle iptal etmek zorunda kaldık. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda şehit ailelerin yanı sıra gazilerimizde unutmadık. Yaptığımız yardımlarla Devlet olarak yanlarına olduğumuzu hissettirdik. Şehit ve Gazi ailelerimize kapımız 7/24 açık odluğunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum