HAVZA'NIN BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Türkiye Bölgesel Lig 4'ncü Grup'ta mücadele eden Samsun Temsilcisi Havza Belediyespor dün kendi evinde lig lideri Erbaaspor'u konuk etti

HAVZA'NIN BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ
20 Mart 2016 - 22:17
Türkiye Bölgesel Lig 4'ncü Grup'ta mücadele eden Samsun Temsilcisi Havza Belediyespor dün kendi evinde lig lideri Erbaaspor'u konuk etti.
LADİK İLE ARASINDA PUAN FARKI OLDU
Samsun Takımları arasında birinci sırada yer alan Havza Belediyespor dün kendi evinde konuk ettiği Erbaaspor'a bileğini büktürmedi. Havza Beledispor aldığı bu beraberlik ile en yakın takipçisi Ladik Belediyespor'a 1 puan fark attı. Müsabaka Hakem Özel Güngör'ün düdüğü ile başladı. Havza Belediyespor mücadeleye kontrollü başladı. Müsabakanın ilerleyen dakikaların Erbaaspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Mücadelenin 21'nci dakikasında Erbaaspor, Hasan Uğur Kandal'ın golü ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Lig lideri Erbaaspor'un üzerine organize ataklar ile giden Havza Belediyespor aradığı golü ilk yarıda bulamadı.

[gallery ids="46859,46858,46857"]
HAVZA İKİNCİ YARI ESTİ
Havza Belediyespor ikinci yarıya ise fırtına gibi başladı. Müsabakanın ikinci yarısının henüz 48'nci dakikasında Havza Belediyespor geliştirdiği atakta Seyit Ahmet Kurt'un vuruşu ile golü buldu ve skora denge geldi. Havza Belediyespor bulduğu golün ardından taraftarın desteği ile özgüvenini geri kazandı. Üst üste ataklar yaparak lig lideri Erbaaspor'a zor anlar yaşatan Havza Belediyespor mücadelede ikinci golü aradı. Son dakikalara doğru ataklarını iyi sıklaştıran Havza Belediyespor, rakibi Erbaaspor defansını bir türlü aşamadı ve mücadele 1-1 sona erdi.
Köksal ÖNER

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum