"KİTAP KARDEŞİM PROJESİ" KÜTÜPHANESİ KURULDU

Ladik Akpınar Fen Lisesi Öğrenci Meclisince düzenlenen "Kitap Kardeşim Projesi" kapsamında Ladik'te kütüphane kuruldu

"KİTAP KARDEŞİM PROJESİ" KÜTÜPHANESİ KURULDU
21 Mart 2016 - 09:41
Ladik Akpınar Fen Lisesi Öğrenci Meclisince düzenlenen "Kitap Kardeşim Projesi" kapsamında Ladik'te kütüphane kuruldu.
Şıhlı Mahallesindeki Şıhlı Ortaokulu’na kurulan kütüphanenin açılış törenine Ladik İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Tarık Emir Tan, Akpınar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Afşar Duman, Rehber Danışman öğretmeni Canan Ertürk ve projeyi hazırlayan öğrenciler kurulu katıldı.

[gallery ids="46863,46864,46865"]
Proje kapsamında Ladik Akpınar Fen Lisesi öğrencileri kendi imkanlarınca aralarında ilk ve ortaöğretim düzeylerinde kitap topladı. Toplanan kitaplar Şıhlı Ortaokuluna götürülerek yeni bir kütüphane oluşturuldu.
Ladik İlçe Öğrenci Meclis Başkanı Tarık Emir Tan, kütüphanenin kurulmasında emeği geçen Akpınar Fen Lisesi öğrencilerine teşekkür ederek "Okulumuzun öğrenci meclisince hazırladığımız projeye öğrenci arkadaşlarım duyarsız kalmadılar. Hemen hemen bütün öğrenciler ellerinden geldiği kadarıyla projeye yardım etti. Topladığımız kitapları Şıhlı Köy Ortaokuluna götürerek öğrencilere yeni bir kütüphane kazandırdık. Önceki projelerimizde de olduğu gibi 'Sevgi, Saygı, Kardeşlik, Ahlak ve Maneviyat' mantaliteli bir projeye daha böylece imza atmış olduk" dedi.
Kütüphanenin kurulmasından sonra Ladik Akpınar Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Afşar Duman, öğrencilerle muhabbet ederek kitap okumanın önemi hakkında konuşma yaptı.
Program öğrencilerin Akpınar Fen Lisesi okul tanıtım filmini izledikten sonra sona erdi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum