SAKLI CENNET RAKİBİNE ACIMADI 5-1

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3

SAKLI CENNET RAKİBİNE ACIMADI 5-1
20 Mart 2016 - 22:10
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Lig 4. Grup mücadelesinin son karşılaşmasında Samsun’u temsil eden iki güzide bayan futbol takımı bugün İlçenin Galip Öztürk şehir stadyumunda karşı karşıya geldiler.

[gallery ids="46853,46852,46851,46850"]
Kendi evlerinde Samsun Gülizar  Hasan Yılmaz Spor Lisesi ile karşılaşan Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor bayan futbol takımı ligin son maçında rüzgâr gibi eserek karşılaşmayı 5-1 kazandı. Ligde iddiasını yitiren iki takım oyuncuları hep birlikte sahada birlik beraberlik örneği sergilediler.
Ligin son karşılaşmasında Saklı Cennettin meleklerini yalnız bırakmayarak tribünleri dolduran taraftarlar maç boyunca yaptığı tezahüratlarla kızlara destek oldular. Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol  takımı ile Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi Bayan Futbol Takımının karşılaşmasını İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Jandarma Komutanımız Eren Yüksel, Belediye  Başkanı Mustafa Belur, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Duman, Ayvacık Belediyesi Gençlik ve Spor Bayan Futbol takımı Başkanı Mahmut Beyazoğlu, , İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat da izlemeye geldiler.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur; “İlçemizi profesyoneller 3. Liginde temsil eden bayan futbol takımımıza ligde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Turizm ve kültürel zenginliklerinden dolayı adından söz ettiren ilçemiz  Kadınlar 3. Liginde de meleklerimizin başarısıyla adından söz ettirdi. Bir işe inanmak ve bu inançla yola çıkmak önemli, biz kızlarımıza ilk günden itibaren inandık ve desteğimizi esirgemedik.
Bayanların hayatın her alanın da aktif olarak yer alması için çaba gösterdik. Fırsat verildiği zaman neler yapacaklarını en güzel şekilde kanıtlayan bir bayan futbol takımımız var. Bu takımda oynayan birçok kız çocuğu, maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları, herhangi bir spor okuluna gidip bu alanda eğitim alan çocuklar değiller. Her biri  keşfedilmesi gereken ayrı bir cevher. Biz kızlarımıza güvendik onlarda her maçta verdikleri mücadele ile yüzümüzü güldürdüler. Her birini ayrı ayrı kutluyorum.  Dostluk içerisinde geçen, büyük bir mücadelenin sergilendiği Lig boyunca halkımızın bayan futbol takımımızın yanında olması beni çok sevindirdi. Spor her şeyden önce bir araya gelmek için kaynaşmak için önemli bir fırsattır.
Böyle organizasyonların devamı için spor tesislerimize gerekli yatırımlar yapılacaktır. İlçemize yaptığımız spor komplekslerimiz ve düzenlediğimiz su sporları, doğa sporları etkinliklerimizle tanıtımına start verdiğimiz İlçemiz bunların yanı sıra kızlarımızın başarısı ile de spor İlçesi olma yolunda hızla ilerlemektedir. İşte Saklı Cennet Ayvacık her alanda olduğu gibi spor alanında da bende varım diyor kitli kaldığı sandığından çıkarak dünyaya açılıyor” dedi.
Lig boyunca hiçbir sorun yaşanmadan mücadeleci ve çekişmeli bir lig geçti.  18 hafta süren ve 10 takımın mücadele verdiği  ligde dostluk kazandı. Lig boyunca kızlarımızı yalnız bırakmayan halkımıza, Kulüp başkanımıza ve yönetimine, Teknik direktörümüze emeği geçen herkese özelliklede üstün başarılarından dolayı kızlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum