Hakemlerden Dert Yandı!

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Hakem triyosunu kötü yönetimine rağmen maçı 2-1 kazandık" dedi.

Hakemlerden Dert Yandı!
12 Kasım 2019 - 09:12
HAKEME RAĞMEN KAZADİK
Lığın 8 inci haftasında karşılaştıkları Niksar Belediyespor maçını değerlendiren Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Lig’de en gol yiyen rakibimizi karşından maça iyi taraf Çarşambaspor oldu. İlk yarıda net gol pozisyonlarımız oldu ve değerlendiremedik. Bu arada oyuncumuz Mete Han maçın 45 ‘inci dakikada maçımızı yöneten orta hakemin yanlış karları nedeni ile göstermiş oldu kırmız kart nedeniyle sahada 10 kışı kalarak, mücadele ettik. Bu rağmen oyuncularımız maçı kazmasını bildiler teşekkür ediyorum" diye konuştu.
BU MAÇI ‘DA ÖNEMSİYORUZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Merzifonspor maçına odaklanacaklarını vurgulayan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Lig’ de bir maç kaybetmemize rağmen iyi gidiyoruz. Bu hafta karşılaşacağımız lığın 9’uncu sırasında yerini alan rakibimizi önemsiyoruz. Bu maçta sadece saha ve seyirci avantajı bizden yana değil iyi hazırlanmak zorundayız. Bizim her zaman 12’inci gücümüz olan cefakâr taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Destelerini bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum