Üç Puan İle Döndük Mutluyuz

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Geçtiğimiz hafta sonu Çarşambaspor karsıda kaybettiniz üç puanın bir bölümünü bu maçta telafi ettik“ dedi.

Üç Puan İle Döndük Mutluyuz
12 Kasım 2019 - 09:16
ZOR GEÇECEĞİNİ BİLİYORDUK
Bu hafta sonu alt sıralarda yerini alan Lâdik Belediyespor’a karşı iyi mücadele ettiklerini ifade eden Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Bizim için zor geçeceğini bildiğimiz maçın hazırlıklarını tamamen galibiyet parolası üzerine yapmıştık. Rakibimiz maçı kazanma arzusu içinde karşımızda mücadele etti. Biz ise elimizden gelen gayreti göstererek, daha kontrollü oynadık. Bu önemli maçı 1-0 kazandığımız için ayrıca mutluyuz” ifadelerini kullandı.
İYİ HAZIRLANMAK ZORUNDAYIZ
Lâdik Belediyespor maçını geride kaldığını hatırlatan Mavi Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Ligin 9’uncu haftasında sahamızda karşılaşacağımız 1074 Çankırıspor maçını düşünmek zorundayız. Bu Hafta içi yapacağımız idmanlar sonucunda, Bu haftaki rakibimizin karşısına sorunlarımızı halletmiş halde olarak çıkmak zorundayız. Ben bu maçta da takımıma ve ayrıca taraftarlarımıza güveniyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum