Güçlü Teşkilatta Güçlü Birliktelik

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, delege seçiminde yaptığı konuşmada Biz de siyaset gönül işidir.

Güçlü Teşkilatta Güçlü Birliktelik
16 Şubat 2020 - 23:19
Teşkilâtımızda görev almış dava ve kader arkadaşlarımız ile beraber  milletimizin gönlünde yer etmiş aşk hikâyesi işte bu  güçlü birliktelikle devam etmektedir" dedi.
AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatında kongre öncesi  delege seçimleri yapıldı. İlçe başkanlığında gerçekleşen  seçimlere partililer yoğun ilgi gösterdi.  İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, seçim boyunca partililerle tek tek ilgilendi.
AK Parti İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu  Üyeleri, Atakum İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, geçmiş dönem İlkadım İlçe Başkanları İhsan Kurnaz, Adnan Varol, Hakan Ay,, Oktay Avcılar ve  önceki dönem İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra teşkilat mensupları ve partililerin büyük ilgi gösterdiği delege seçimleri rekor katılımla coşku içerisinde gerçekleştirildi.
Delege seçimleri öncesi konuşma yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, seçimine katılan herkese teşekkür etti.
"AK Parti ben değil biz partisidir" diyen Erbin, konuşmasının devamında şunları söyledi, " Biz de siyaset gönül işidir. AK Parti'de görev almak milletin derdiyle dertlenmek,  geleceğine ışık tutmak demektir. Teşkilâtımızda görev almış dava ve kader arkadaşlarımız ile beraber  milletimizin gönlünde yer etmiş aşk hikâyesi işte bu  güçlü birliktelikle devam etmektedir.  Biz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz daima milleti kucaklayan bir anlayış ile hareket ediyoruz. Çünkü bizim fıtratınızda milletimize hizmet aşkı var" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum