DİN GÖREVLİLERİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Samsun Din Görevlileri Derneği Yeni Başkanı NUH CAN Samsun Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu Samsun Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı

DİN GÖREVLİLERİNDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
13 Mart 2016 - 16:57
Samsun Din Görevlileri Derneği Yeni Başkanı NUH CAN
Samsun Din Görevlileri Derneği Olağan Genel Kurulu Samsun Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.
Samsun Din Görevlileri Genel Kurulunda konuşmaların ardından yapılan seçimlerde Nuh Can yeni başkan seçildi.
Kongreden başkan olarak çıkan Nuh Can yaptığı konuşmada, Din görevlilerinin Allah’ın kendi evinde istihdam ettiği, gönül ve sofrası herkese açık olan, önder, rehber ve gönül adamları olduğunu kaydederek şöyle devam etti; “Arkadaşlarımıza ve insanlığa faydalı olmak için yola çıktık. Önceliğimiz, din gönüllüsü olan, fakat derneğimize üye olmayan arkadaşlarımızı ziyaret ederek derneğimize kazandırmak olacaktır.

[gallery ids="46252"]
DERDE DERMAN BİR YÖNETİM
Din görevlilerine yakışır merkezde oturup çay içebileceğimiz, sohbet edebileceğimiz bir mekân için çalışmalar başlatacağız. Ata sporumuz tarihi Kırkpınar’dan sonra en büyük güreş organizasyonlarından biri olan Samsun Din Görevlileri Yağlı Güreşlerini devam ettirmek istiyoruz.
Sevinçler paylaşıldıkça artar, din görevlileri derneği olarak bir arkadaşımızın derdine derman yarasına merhem iyi günde kötü günde yanında olmak için yola çıktık. Alacağımız kararları istişare ile alacağız. Bu anlamda üyelerimizin maddi ve manevi anlamda desteklerini bekliyoruz.
NUH CAN KİMDİR
1978 yılında Samsun merkezde dünyaya geldi. İlkokulu Subaşı ilkokulunda okudu. Tekkeköy Hamzalı Kur’an Kursunda hafızlığını tamamladı. Samsun İmam Hatip Lisesi’nde okurken Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Karadeniz bölge birincisi, Türkiye ikincisi oldu.
1999 yılında mezun oldu. Daha sonra sırasıyla Kesirli Köyünde, Site Camii, Çetinkaya Mescidi, Ardahan ve Samsun Erikli Köyünde görev yapan Nuh Can, 2006 yılından beri Hastanebaşı Camiinde görev yapmaktadır. İlahiyat ön lisans mezunu, iktisat Fakültesi uluslararası ilişkiler 3. Sınıf öğrencisi, Arapça ve İngilizce bilen Hafız Nuh Can evli iki çocuk babasıdır.
SAMSUN DİN GÖREVLİLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Nuh Can, Avni Çamaş, Hasan Çörtük, Sadık Balcı, Mustafa Akarslan, Mehmet Oflaz, Ahmet Duman, Kemal Abdülkayyum Durmuş, Hüseyin Altun
YÖNETİM KURULU YEDEK
Muhammet Tekdemir, Namık Cantaş, Nedim Taflan, Mehmet Gökçen, Bakir Çavunt, Şerif Şaban Bayraktar, Ahmet Erdal, Hüseyin Avni Atay, İsmail Özyılmaz.
DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Vedat Öztürk, Mustafa Saruhan, Zikri Yılmaz
DENETİM KURULU YEDEK
Selamet Gökmen, Bekir Çelik, İbrahim Akçaoğlu
İŞTİŞARE KURULU ASİL ÜYELER
Durmuş Şensoy, Nevzat Oy, Resul Güneş
İŞTİŞARE KURULU YEDEK
Abdullah Azalma, Mustafa Şahin, Kemal Şahin

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum