SAĞLIKÇILARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bu güzel ve önemli günü kutluyorum" dedi

SAĞLIKÇILARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLUYORUM
13 Mart 2016 - 17:08
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bu güzel ve önemli günü kutluyorum" dedi.
Belediye Başkanı olmadan önce sağlık çalışanı olduğunu vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Gece gündüz her yerde, her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan, kendisini ‘insana hizmet’ ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin bütün çabası, hastalanan insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmaktır. Ülkesi ve toplumu için hizmetlerinden ödün vermeyerek bu görevi layıkıyla yerine getiren Türk hekimlerine güvenimiz sonsuzdur“ dedi.
NASIL ŞARTLARDA GÖREV YAPTIKLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM
Belediye Başkanı olmadan önce bende bir sağlık çalışanıydım ifadesini kullanan Kavak Belediye Başkanı İbrahim  Sarıcaoğlu, "Sağlıkçılarımızın nasıl şartlarda görev yaptıklarını çok iyi biliyorum. Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen ve ilk kez 1919’da işgal altındaki İstanbul’da tıp öğrencileri tarafından kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı’nda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” diyerek kendi sağlığını emanet ettiği, onun ilke ve devrimlerini benimsemiş tüm sağlık çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutlarım” diye konuştu.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum