CHP İktidarı Sığınılacak Tek Liman…

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, dün Samsun Adalet Mahallesindeki Salon Keskin’de, 19 Mayıs İlçesinde, bütün aday adaylarıyla birlikte aday adayı tanıtım programının ardından İlyas

CHP İktidarı Sığınılacak Tek Liman…
24 Mart 2015 - 11:33

CHP Samsun Milletvekili aday adayı Atıf Tomrukçu, dün Samsun Adalet Mahallesindeki Salon Keskin’de, 19 Mayıs İlçesinde, bütün aday adaylarıyla birlikte aday adayı tanıtım programının ardından İlyasköy mahallesinde Asmaaltı kahvehanesinde partililerle bir araya geldiler.


CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Atıf Tomrukçu, partili dostlarına yaptığı konuşmasında şunları ifade etti. “Her yerde ve her zaman söyledim söylemeye devam edeceğim. AKP iktidarından insanlarımıza artık gına geldi. Sığınacak bir liman arayışı içindeler. Kimi görsem bir dokunuyorum bin ah işitiyorum. Herkesin kapısında traktörü var, ama kontağını çeviremiyor, Çünkü mazot alamıyorlar. Bütün köylülerimiz diğer emekleriyle çalışanlarımız, işçiler, memurlar, köylüler, kadınlarımız, öğrencilerimize buradan sesleniyorum sığınılacak tek bir liman kaldı. Sizi AKP iktidarının zulmünden kurtaracak tek liman CHP’dir. Gelin hepiniz bu limana sığının ve rahat bir nefes alın. Varlık İçinde, Birlik İçinde ve Özgür Biçimde CHP İktidarının limanında yaşamımızı sürdürelim” dedi.


Atıf Tomrukçu’yu dinlemeye gelen parti üyesi yol arkadaşlarının ortak söylemleri şöyleydi. “Biz CHP üyesi olarak tabiki de AKP hükümetinin zulmünden kurtulmak istiyoruz. Bunu için elimizden gelen tüm gayreti hem ön seçimde hem de 7 Haziran seçiminde göstereceğiz. Bunun içinde bizi en iyi temsil edecek aday adayıyla yola çıkacağız. Bu hususta bize fırsat veren CHP genel başkanı ve PM’ne CHP iktidarının yolunu açtıkları için minnettarız. Biz de elimizi değil bedenimizi taşın altına koyuyoruz. Ancak aday adaylarımızda ilk dokuza giremezlerse bile birinci sıra adayı gibi çalışmalılar ki biz en sağlam sığınılacak liman CHP iktidarını kucaklayalım. Bu konuda sizin, ne kadar donanımlı olduğunu biliyoruz. 1999 yılından bu yana sizin parti içindeki örgütlü çalışmalarınızı biliyoruz. Ona göre değerlendirmemizi yapacağız” dediler.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum