OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM SKOR SEVİNDİRCİ

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, Oyundan memnun değilim

OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM SKOR SEVİNDİRCİ
01 Kasım 2017 - 07:45
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, Oyundan memnun değilim. Skor bizim acımızdan sevindirici oldu ”dedi.
GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK. MUTLUYUZ
Görelespor karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerinden yakınan Atakum Belediyespor’da  Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”3 hafta üst üstüne maç kazanamıyorduk. Kotu bir oyunun sonucunda aldığımız bu güzel galibiyet hem bizi hem de taraftarlarımızı sevindirdi. Bu arada ben yine futbolcularımı kutluyorum. Bu maç bizim için geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
3 PUANLA DÖNMEYİ HEDEFLİYORUZ
Hafta sunu Çorum Eti Lisesi ile deplasmandan karşılaşacaklarını belirten Turuncu Mavi Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Gümüşdağ, “Çorum Eti Lisesi maçını önemsiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine yapacağız. Bu maçta hata yapmamak için elimizden gelen gayrettin en iyisini yerine getirmeye çalışacağız. Takımımızda sakat  ve cezalı oyuncununuz yok. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum