Başkan Demir'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlik, sevgi gücünden beslenen en kutsal ve saygın mesleklerden biridir.

Başkan Demir'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2023 - 11:39
İnsanı en yüce gayesine ulaştıran bir vasıtadır; hayat yolunda her alanda öğretmenlerimiz bizlere kılavuz olarak çok büyük bir görevi üstlenmektedir.
Bu süreçte her zaman öğrencilerinin yanında olan çalışkan ve ileri görüşlü öğretmenlerimiz Türkiye’nin yarınlarını oluşturacak nesilleri özenle yetiştirmektedir.
‘Güçlü Türkiye’ hedefine ancak nitelikli, kendine güvenen ve milletini seven nesillerle ulaşabiliriz. Milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş her genç, ülkemizin bayrağını daha yükseklere taşıyacaktır.  Öğretmenlerimiz, çevresine ışık saçarak aydınlatan birer mum gibidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi, yetiştiren öğretmenlerimiz hepimizin hayatında iz bırakan çok kıymetli bir yere sahiptir. Vatanımızın dört bir yanında, meslek aşkı ile görev yapan sevgiyle öğrencilerini kucaklayan tüm öğretmenlerimize minnettarız.
Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, hayatını kaybeden öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; sevgi, emek ve özveriyle yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum