Markus Gısdol Beşiktaş A.Ş. Maçı Öncesi Ne Dedi!....

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Beşiktaş A.Ş. maçı öncesi açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Markus Gısdol Beşiktaş A.Ş. Maçı Öncesi Ne Dedi!....
23 Kasım 2023 - 18:11
Teknik Direktör Markus Gisdol, "Beşiktaş A.Ş. karşılaşması bize göre sadece maç değil, bütün maçlardan çok daha önemli. Milli maç arası vardı ve sona erdi. Tüm ekip olarak Pazar günü oynayacağımız 90 dakikaya hazırlanıyoruz.
Beşiktaş'ın bireysel anlamda çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını biliyoruz. Son maçtan önce bir hoca değişikliğine gittiler ve bize karşı nasıl bir kadro ile çıkacaklarını tam olarak bilemiyoruz. Bizimde kendini iyi hissetmeyen bazı rahatsızlıkları ve sakatlıkları olan oyuncularımız var. Böyle bir problemimiz var. Tabii şu anda pazar günkü karşılaşmada hangi oyuncunun oynayacağını söylemem doğru olmaz.
Ben bir hoca olarak yapım gereği bir sonraki maça odaklanan kişiyim. Önceki haftalarda evimizde oynamış olduğumuz maçlarda çok iyi performans gösterdik. Beşiktaş'a karşı da umarım bütün stad tıklım tıklım olur ve tüm enerjimizle, istek ve arzumuzla rakibe karşı etkili bir oyun sergileriz. Bu maçtan galibiyet alıp başarılı bir sonuç elde etmek istiyoruz. Hangi maç olursa olsun her zaman 3 puan için oynuyoruz.
Önde basmak mı yoksa belli bir bölgede beklemek mi? O konuyla alakalı rakibin kim olduğuna bakıp ona göre oyun içerisinde pozisyon alıyoruz. Rakibinde sakatlıkları bulunan oyuncuları olabilir ama onlarında geniş bir kadro yapısı var. Sakatlık problemi sebebiyle oynayamayacak olan oyuncuların yerlerini doldurabilecek iyi oyunculardan oluşan bir kadroları var.
Üçüncü bölgede gol atma sorunu yaşıyorsanız bu formasyonla ilgili bir şey değildir. Gerek Pendik maçı olsun gerek ondan önce oynamış olduğumuz maçlar olsun çok fazla gol pozisyonuna girdik. Bizim bunlara odaklanıp doğru bir şek ilde çalışırsak kesinlikle istediğimiz sonuçları elde edeceğiz ve böylelikle sorunu çözmüş olacağız.
Dürüst olmam gerekirse, ben de kırmızı kart gördüğümde çok şaşırmıştım. Ben hakeme sadece bir soru sordum ve çok kibarca sordum. Bu sebepten dolayı da kırmızı kart gördüm ama bu durumu kabul etmek gerekiyor. 25 yaşından bu yana hocalık yapıyorum ve tribünden hocalık yapmak gibi bir tecrübem de bu zamana kadar olmamıştı açıkçası. İyi bir takımım var, iyi bir hoca grubum var. Tabi ki de maçlardan önce biz bütün detaylar hakkında konuşuyoruz. Ekibimin Beşiktaş A.Ş. karşılaşmasında elinden geleni yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum