"ÜÇ HİLALİ" SAMSUN'UN ZİRVESİNE DİKECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde MHP’den aday adaylığını açıklayan MHP’nin genç siyasetçisi Mimar Pınar Balık çok kısa bir zamanda ortaya koyduğu performansla hem parti teşkilatlarının hem de partililerin büyük de

"ÜÇ HİLALİ" SAMSUN'UN ZİRVESİNE DİKECEĞİZ
31 Mart 2015 - 21:00
Geçtiğimiz günlerde MHP’den aday adaylığını açıklayan MHP’nin genç siyasetçisi Mimar Pınar Balık çok kısa bir zamanda ortaya koyduğu performansla hem parti teşkilatlarının hem de partililerin büyük desteğini arkasına aldı.

TEŞKİLATLARDAN TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Samsun’daki 26 kişilik aday adayı listesinin 3 bayan adayından biri olan ve kısa süre önce MHP’den milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Pınar Balık gösterdiği performansla MHP teşkilatlarından tam not aldı. Balık, bayan aday adayı olarak Samsunlu vekil hasreti çeken Samsunluların da ilgisini çekerken, Samsun siyasetinin kadın yüzü olarak büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balık, partisinin Bafra, Alaçam, Yakakent, Ondokuzmayıs, Tekkeköy ve Canik İlçe Teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerle destek istedi.

''ÜÇ HİLALİ SAMSUN'UN ZİRVESİNE DİKECEĞİZ''

Samsun MHP teşkilatlarının tamamını ziyaret eden ve gittiği her ilçede büyük bir sempati ve ilgi oluşturan Balık, siyasetten bir şey bekleyerek değil, siyaseti severek yaptığını söyledi. MHP’de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu ve Samsun’da partisini zirveye taşımak için mücadele edeceğini söyleyen Balık, ”Milletvekili listesinde olsam da olmasam da aynı şevk ve heyecanla partim için çalışmaya devam edeceğim. Allah’ın izniyle üç hilali Kocadağ'ın Akdağ'ın, Samsun'un zirvesine dikeceğiz” ifadelerini kullandı.

''İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ SAMSUN'DAN BAŞLATACAĞIZ''

MHP’nin hem Türkiye’de hem de Samsun’da her geçen gün yükselen grafiğinin partisine 7 Haziranda iktidarı getireceğini sözlerine ekleyen Balık, ''13 yıllık AK Parti iktidarına 7 Haziranda halkımız artık “Dur” diyecektir. Türkiye’nin iktidara tek alternatif partisi MHP’dir. Tüm teşkilatlarımız tam kadro olarak genel seçimlere hazırdır. Halkımızın gözlerinde artık yeni bir siyasi değişim isteği okuyorum ve görüyorum. 7 Haziran seçimlerine çok çalışarak, iktidar yürüyüşünü Samsun'dan başlatacağız.” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum