Çok Şükür Bitti!...

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, 1-1'lik eşitlikle biten Corendon Alanyaspor müsabakası sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

Çok Şükür Bitti!...
18 Mayıs 2024 - 23:34
Teknik Direktör Markus Gisdol, "Sonunda başardık. Çok şükür bitti. Takımımdan ne kadar gurur duysam azdır. Çok güzel bir performans gösterdik. Oynama şeklimizden ve performansımızdan ne kadar gurur duysam azdır ve biz bunu birlikte başardık. Geldiğim ilk günden beri bunu tabi kolay olmadı. Hatta birçok insan oraya gitme, takım kesin olarak küme düşecek demişti. Bir takım oluşturmaya başladık.
Geldiğimiz ilk günden beri bir takım ruhunu yaratmaya çalıştık. Bunu yalnız da başarmadık. Bunu tüm çalışanlarla yaptık. Sadece oyuncular değil, bir başarı varsa çalışanların hepsi de aynı şekilde destek oldular ve bu sene açıkçası tam bir aile ortamında çalışma fırsatı buldum diyebilirim. Bu da başarımızın anahtarıydı açıkçası.
Gelişmemiz için de bu çok çok önemliydi. Ben hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için herkese teşekkür etmek istiyorum. Sadece oyunculara değil, kulüpte çalışan herkese vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum. Ama özellikle teşekkürü taraftarımıza etmek istiyorum. Çünkü geldiğim günden çok büyük sevgi gösterdiler bana. Bu kadar sevgi daha önce görmemiştim. Vermiş oldukları o destekten dolayı da tekrardan teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir sezon oldu bizim için" ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum